Monogamija

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam ekspert za ljubavne veze ali nekako mi se čini da tražiš kres šemu 🤷‍♀️ No strings atached, samo osoba sa kojom provodiš ugodno vrijeme i nema ništa loše u tome nego je prosto nerealno na duže staze jer uvijek jedno poželi više.

Nisam ekspert za ljubavne veze ali nekako mi se čini da tražiš kres šemu 🤷‍♀️ No strings atached, samo osoba sa kojom provodiš ugodno vrijeme i nema ništa loše u tome nego je prosto nerealno na duže staze jer uvijek jedno poželi više.
Pa mislim da pozele kada odnosi nisu definisani na startu. Odnosno, nedostatak komunikacije. Zar ne?
Ili, laganje.. Kao, s tobom sam, a u stvari me interesuje samo provod.

Mislim da dosta njih tako i ulazi u veze. I na kraju to bas zato i puca. Jedno popusti, jer bas nije imalo muda da kaze na startu, drugo ispusi, jer je bilo nerealno na startu i eto.. Ta da..
Pricamo, nije bitno sta ja trazim ili mene da analiziramo.

Ja nekako delim momente sa trajnim. Ne mora to nuzno da bude razgraniceno, ali nalazim i da su zajednicki momenti takodje bitni, jer se kroz njih gradimo. Bolje biti sa nekim sa kim je ispunjujuce i prelepo, cak i ako to nije za uvek,nego nemati to iskustvo i cekati. Jer kada ti i dodje ta prava stvar, cekajuci ne budes izgradjena osoba. Sta bi do sad? Paucina? Pa sta se gradilo? Teorija kroz romane? Ili iskljucivo pogresni ljudi? Pa kakva osoba bira samo pogresne?

Ја то радим. Слажем пузле. Узимам најбоље од сваког, најбоље за мене.
И то јасно кажем, ко се дури може да иде.

Back