poker face
Početnik
- Poruka
- 6
nametnuta je
Tako je. Nešto slično kao i celibat za duhovne vođe. Il je prirodna nekome, il sama po sebi razumljiva iz nekog razloga, inače je skroz neprirodna ako ju se probaju držati svi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nametnuta je
jasta prijatelju mudro zboris. da se nadovezem
takva zena tipiocna moderna zena odgojena u idiota i napaljena laznim idealima koja zivi sliku svoje prestave o sebi i svetu koju zamisli molim te smori neki tamo b aja posto je previse u rutini i navici onda nalazi opravdanje za svoj promiskuitet a sve u cilju izbegavanja suocavanja sa sopstvenom duhovnom telesnom i moralnom trulezi koju ceo zivot gaji t u sebi i raste napaljena sama svojim egoisticnim bustom.
i onda dolazimo do rezultata te ucestale price gde je krajnji produkt tog sranjnjjna isfrustrirana babadevojka puna kompleksa koja je kasno shvatila sustinu price koja joj je zapravo ceo zivot pred nosom ali ona vodjena egoizmom hedonizmom i laznim uzvisenim vrednostima kojima se postapala fejluje.
e sad to ne bi bio toliki problem da takva zenetina nije u svom zivotu kao bastinu ostavila i vaspitala vlastitim primerom jos 1 takvu i tako u krug
ja takima ni krac moj nisam vredjo a kamo li srno kafu il nedo bog izasao.
Da li je monogamija zaista prirodno stanje coveka ili nam je nametnuta kako se kao vrsta ne bismo previse razmnozavali?
Ja ne mislim da je nemoguca.....teska mozda, ali nemoguca ne.
I moj glas ide monogamiji. Mozda sam idealista, ali za mene nema nista ljepse od veze gdje dvoje `vide` samo jedno drugo, obozavaju se i nema teoretske sanse da se prevare. Rijetke su takve veze, ali to je za mene prava ljubav i to je ono sto monogamiju cini lijepom.
lepo receno samo je danas daleko od realnosti
lepo receno![]()