sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
Ne,nego će Mira Banjac da radi to sve u filmu.

hoću da kažem
da joj je gluma
sumnjivog kvaliteta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,nego će Mira Banjac da radi to sve u filmu.
Ajde ...onako iskreno...
Ima li i jedan Monikin film u kome nekom ne puši,ne j.ebe se sa nekim,ne doji nekog i na momenat je gola...
ja ne mogu da se sjetim...
Pazi,isto moze da se kaze i za Mirjanu Karanovic ali mushka populacija ipak vishe voli zene tipa Monika u toj vrsti uloga.![]()
Shoot em up je takođe retko glup film a najgluplja scena je ona kada Klajv **** Moniku i ubija 10 specijalaca u i isto vreme![]()
Zezam se ja
pogledajte shoot em up
film je potpuno nerealan
i moyda je lagani tresic
ali dobra i zabavna akcija
glavne uloge
klajv oven i monika mlijekoluci
monika
tokom cijelog filma
doji,pushi i j.ebe![]()
E to je umetnost...a ujedno i san svakog muškarca - hrani dete,ne zagađuje vazduh nikotinom i širi potomstvo
Nego,Saro jesi li ti neki pesnik...po dve reči pišeš pa novi red.
znate šta je problem?
kažem ja-zgodna bla bla bla,jes malo debela,al je dobra riba ,ne može se ...opovrgnut
MEĐUTIM
KAD SE više priča o njenom seksipilu,nego o glumačkim sposobnostima
I KAD u svakom filmu se jeb.e,puši,biva silovana ,doji i slično...to takođe govori o njenim glumačkim sposobnostima
al dobro
dobra je monika![]()
Ovako... jako lepa zena- senzulana, zenstvena... ma vazduh oko nje vristi da je pravo lepo zensko
Da sam musko lozila bih se na nju, a posto nisam necu da joj zavidim nego cu lepo, kao sto vec jesam, uvek reci da je riba za respect i jedna od najlepsih zena danasnjice i uopste.
Nije ona extra ili odlicna riba, vec najlepsa zena na svetu.
Samo komplesasice i latentni kompleksasi ****** mogu da joj lepe pogrdne etikete.
Kakvih pacijenata ima na planeti, strasno, ono... samozakopajte se.![]()
Nije ona extra ili odlicna riba, vec najlepsa zena na svetu.
Samo komplesasice i latentni kompleksasi ****** mogu da joj lepe pogrdne etikete.
Kakvih pacijenata ima na planeti, strasno, ono... samozakopajte se.![]()