Money Heist / La Casa De Papel

Odgledao i 2. sezonu do kraja. Pa sta znam, malo naivno i glupo, npr. kad tek tako sa kamionom Profesor i Helsinki prolaze pored policije na 50 metara od skladista, sa sve milijardom eura, najveca pljacka u istoriji a pandurima ne pada na pamet da blokiraju taj deo grada da ni muva ne moze da proleti.... Ali dobro jbt, to je obicna serija... Generalno je super i svidela mi se, gluma, rezija, fotografija, sve je na vrhunskom nivou i prija malo jezik koji nije engleski, za promenu :D Ima tu jos propusta kao na primer inspektorka Rakel koja menja misljenje u sekundi, samo nzm na osnovu cega, al ajde. :) A Tokio i Rio su premedeni, pojedini kadrovi zaista deluju kao moderna bajka, kad pucaju na policiju i jos stignu u pauzama da se krljaju, hahahaha... Lepa je serija. :ok:

Zavrsih 1. sezonu... Serija je jako dobra. Svidja mi se glavna glumica Ursula Corbero :rumenko: Inace ne volim onakve siske :lol: ali ona mi je preslatka i naravno odlicna je glumica.. Eto nesto dobro i od tog feminizma sa kojim siluju sve novije serije...
Rakel je dobra , ima taj milf look :per:

850full-itziar-ituño.jpg

Alba Flores, tako se zove Nairobi... Izvrsna glumica, zgodna, steta sto nije malo lepsa, al je harizmaticna, pa joj se ta ruznjikavost da i oprostiti... Rakel iliti Itziar Ituno solidno izgleda za svoje godine, ali mi se ne svidja kako glumi, mlaka je i uvek ista... Tokio je ovde najbolji paket. Sve ima. Priznajem, pomalo sam i zaljubljen u nju, hahaha :D

Back