Mome nekom

Pogledajte prilog 382040

Odavno sam prestala da planiram ili mislim o budućnosti osim u nekim bazičnim crtama. Shvatam da je potrebno da neke zacrtane ciljeve dovedem do kraja i pokušaću da se ostvarim u tom smislu maksimalno..I to je sve. Na svoje bivstvovanje gledam ko nešto što je za sada neophodno, a posle, pa i nije važno. To više odavno nije patetika, već činjenično stanje kad postoji solidna mogućnost da drugima postaneš teret, u zdravstvenom ili bilo kom smislu.Nije optimistički nije ni patetično, samo činjenično kad ti se neke prognoze baš i ne dopadnu i kad pokušaš da pobegneš daleko...
Iskreno nisam ni tip dugoročnog planiranja. Zamišljala sam ponekad budućnost u smislu kako bi želela da izgleda(naravno zamišljeno se teško ostvaruje...ili to kad sam ja u pitanju).Ako sam bila tip planera to su bili provodi, obilazak muzeja, putovanja, plivanja...Možda nalik mojoj primarnoj porodici čiji sam model nesvesno skinula.
Sećaš se priča o Dunavu, kampovanjima u nekim pustarama koje su bile samo nama i za još par prijatelja lepe...
Ne kažem čežnjiva sam.Pokušavam da se svedem na minute, i trenutke i nađem nešto lepo u svakom danu, ali nekad, jednostavno ne ide. Moj pokretač je uvek bila ljubav-možda ni za šta drugo nisam sposobna ko zna.I kad je ta ljubav imaginarna...Za mene ti postojiš. Neko si stvaran. Neka polovina koju nikad nisam našla i verovatno nikad neću ni videti , ali mi je drago što postojiš baš takav kakav jesi, maštar, sanjar i ponekad prgavom. Pojma nemam ko si, ali si sve što sam ikada zamišljala.
Tvoje teme su teme sklone mojim godinama i zbunjuješ me na hiljadu mogućih načina..Ali lepo je..Imati tebe bar onoliko koliko si spreman i želiš da se daš.
Da bih preživela dan uzimam dozu tebe i dišemJednostavno činiš me ponovo novom i moj si lek za mnogo mojih svakodnevnih gluposti.
Kažeš zvezde su zainteresovane.Duboko se nadam da jesu:*

Naravno da postoji,to je tvoj animus i ne brini ,naći će ti on već nekog njemu sličnog;):D
Samo znaš šta ,kad ga nadješ nemoj da laješ pre vremena:lol:

Poslednja izmena:
Sve je lepo,dok se sanja.Tako i sada,u ovim predizbornim vremenima,nama pevaju uspavanke,i nude nam lepe snove.A kada se ceo taj izborni
cirkus zavrsi...mi vidimo,da je sjahao "Kurta,a uzjahao kobilu,Murta". Samo,oni ne jasu kobile,vec preskupe automobile,stranih marki.I ono sto je
veoma interesantno.Fiat-Srbija,ne radi.Nema kome da prodaju kola.Ali nasim ministrima,i svima u drzavnoj administraciji,ne pada na pamet,da kupe
FIAT 5OO iz Kragujevca.! Pa kako ce ga stranci kupovati,kada za vas gospodo Ministri,on nije dovoljno dobar.A da li ste VI,dovoljno dobri,za ovu
napacenu,vise nego siromasnu zemlju.

Back