kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.
na pravom je mestu.... za čudovišta !
a šta tamo radi koga briga .... ! ! ! ! ! !
.
A ti znas da je on cudoviste![]()
(pa naravno da ne razumeš...)
a šta je taj neko ko izdražava kaznu za ratne zločine ?
naravno da je čudovište - nije svetac .... inače bi bio na nebu i u crkvenom kalendaru
.
Bivši vođa bosanskih Srba Momčilo Krajišnik, osuđen na haškom sudu (ICTY) za zločine protiv čovječnosti, nalazi se na izdržavanju kazne u britanskom zatvoru koji popularno zovu Palača čudovišta, piše britanski list Daily Express
LONDON - Šezdesetčetverogodišnji Krajišnik će 20-godišnju kaznu služiti u Wakefieldu, zajedno s ubojicama djece Royom Whitingom i Robertom Blackom.
Prema europskom sporazumu, bivši predsjednik parlamenta bosanskih Srba stavljen je u ćeliju u D krilu zatvora u Sjevernom Yorkshireu prije dva tjedna. Nalazi se nasuprot Whitingove ćelije, ubojice školarke Sarah Payne, navodi list.
U D krilu se nalazi i muslimanski zatvorenici, no islamski teroristi su premješteni u druga krila. Krajišnik je, naime, osuđen zbog progona i deportacije nesrpskog stanovništva, uglavnom muslimana, pa je stražarima dat naputak da se pobrinu da Krajišnik ne izazove rasnu mržnju, dodaje se u članku.
Izvor u zatvoru je kazao da Krajišnik većinu vremena provodi čitajući, a da izlazi iz ćelije samo po hranu.
Ja nemam ništa protiv toga što je on u zatvoru,zaslužio je.Problem je kad neko pokuša da me laže da su ''nevine'' žrtve bile nevine sve odreda.Da bi imao pravo nekom da spočitavaš zločine,moraš da počistiš gomna u svom dvorištu.A vi to niste uradili niti nameravate i što se mene tiče ne morate nikad,ja bih to lako razrešio.Miki, nakon iživljavanja nad muslimanskim civilnim stanovništvom, momčina Momčilo je u stvari najviše zayebao sarajevske Srbe. Općepoznato.
Neka ga sad u anglo-islamskoj prdekani, tamo će ga već prevaspitati, a vi prst na čelo i malo upotrijebite sivu masu pozicioniranu između ušiju.
Ja nemam ništa protiv toga što je on u zatvoru,zaslužio je.Problem je kad neko pokuša da me laže da su ''nevine'' žrtve bile nevine sve odreda.Da bi imao pravo nekom da spočitavaš zločine,moraš da počistiš gomna u svom dvorištu.A vi to niste uradili niti nameravate i što se mene tiče ne morate nikad,ja bih to lako razrešio.
Slabo vi to radite.Jedino kad neki sumanuti general potegne oružje pa ga ukokate,a to je retko.A dotle je mirno šetao i u ratu pokokao par hiljada civila.Civilno stanovništvo je uvijek nevino, a to je kategorija koja je ponajviše stradala.
Itekako čistimo govna u našem dvorištu, no razumljivo je da se to na ovom forumu ne vidi.
A ovdje je ipak riječ o vašim govnima, i vrijeme vam je da se suočite sa njihovim smradom.
Slabo vi to radite.Jedino kad neki sumanuti general potegne oružje pa ga ukokate,a to je retko.A dotle je mirno šetao i u ratu pokokao par hiljada civila.
Pohapsili su ih što su ubili nekog potpukovnika i 7 vojnika VRS,a za 350 civila iz Mrkonjić Grada nikom ništa.Govorimo o civilima,zar ne?Bila je prije par dana vijest da je nekoliko Puma otišlo u istražni zatvor radi zločina, zar ne? A to je samo poslijednji primjer, ima toga.
Pohapsili su ih što su ubili nekog potpukovnika i 7 vojnika VRS,a za 350 civila iz Mrkonjić Grada nikom ništa.Govorimo o civilima,zar ne?
Gotovinu će pitati o tim civilima, možda još nekog.
I ni slučajno nije 350, imaš problema sa brojkama, po običaju.
Gotovinu?Čini mi se da je za te zločine odgovoran neki general Krstičević.
Tja, možda, onda sam ja čuo neku drugu priču....
No da se vratimo na Krajišnika. Ubojica je smješten tamo gdje su ubojice. Islamske, da bude ironije.
Amen.
(pa naravno da ne razumeš...)
a šta je taj neko ko izdražava kaznu za ratne zločine ?
naravno da je čudovište - nije svetac .... inače bi bio na nebu i u crkvenom kalendaru
Sta reci, sem tuga, o nepravdi necu na ovoj temi..
Poznajem coveka licno..
Poznajem celu porodicu i znam sve vezano za Krajisnike..
Dobri ljudi, domacini..
Sve sto se desilo Momcilu Krajisniku jeste u stvari jedna velika farsa na kom je hasku sud pao za sva vremena..
To sto je njemu pripisano i za sta je osudjen u stvari blage veze nema sa njim, ni sa ratom u bosni a ni sa funkcijom koju je obavljao..
Jedina krivica Momcila Krajisnika realno jeste njegov potez iseljavanja srba iz Sarajeva nakon Dejtona..
Za te stvari trebao je da mu sudo srpski narod i niko i ni zasta vise..
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/39875/Krajisnik-zavrsio-u-Palaci-cudovista.html
ZLOČINAC PROMIJENIO DRUŠTVO
Krajišnik završio u Palači čudovišta
![]()
Bivši vođa bosanskih Srba Momčilo Krajišnik, osuđen na haškom sudu (ICTY) za zločine protiv čovječnosti, nalazi se na izdržavanju kazne u britanskom zatvoru koji popularno zovu Palača čudovišta, piše britanski list Daily Express
LONDON - Šezdesetčetverogodišnji Krajišnik će 20-godišnju kaznu služiti u Wakefieldu, zajedno s ubojicama djece Royom Whitingom i Robertom Blackom.
Prema europskom sporazumu, bivši predsjednik parlamenta bosanskih Srba stavljen je u ćeliju u D krilu zatvora u Sjevernom Yorkshireu prije dva tjedna. Nalazi se nasuprot Whitingove ćelije, ubojice školarke Sarah Payne, navodi list.
U D krilu se nalazi i muslimanski zatvorenici, no islamski teroristi su premješteni u druga krila. Krajišnik je, naime, osuđen zbog progona i deportacije nesrpskog stanovništva, uglavnom muslimana, pa je stražarima dat naputak da se pobrinu da Krajišnik ne izazove rasnu mržnju, dodaje se u članku.
Izvor u zatvoru je kazao da Krajišnik većinu vremena provodi čitajući, a da izlazi iz ćelije samo po hranu.