Момчило Крајишник издржава казну у ПАЛАТИ ЧУДОВИШТА

.
na pravom je mestu.... za čudovišta !
a šta tamo radi koga briga .... ! ! ! ! ! !
.

A ti znas da je on cudoviste :dontunderstand:

(pa naravno da ne razumeš...)

a šta je taj neko ko izdražava kaznu za ratne zločine ?

naravno da je čudovište - nije svetac .... inače bi bio na nebu i u crkvenom kalendaru

.

Bivši vođa bosanskih Srba Momčilo Krajišnik, osuđen na haškom sudu (ICTY) za zločine protiv čovječnosti, nalazi se na izdržavanju kazne u britanskom zatvoru koji popularno zovu Palača čudovišta, piše britanski list Daily Express

LONDON - Šezdesetčetverogodišnji Krajišnik će 20-godišnju kaznu služiti u Wakefieldu, zajedno s ubojicama djece Royom Whitingom i Robertom Blackom.

Prema europskom sporazumu, bivši predsjednik parlamenta bosanskih Srba stavljen je u ćeliju u D krilu zatvora u Sjevernom Yorkshireu prije dva tjedna. Nalazi se nasuprot Whitingove ćelije, ubojice školarke Sarah Payne, navodi list.

U D krilu se nalazi i muslimanski zatvorenici, no islamski teroristi su premješteni u druga krila. Krajišnik je, naime, osuđen zbog progona i deportacije nesrpskog stanovništva, uglavnom muslimana, pa je stražarima dat naputak da se pobrinu da Krajišnik ne izazove rasnu mržnju, dodaje se u članku.

Izvor u zatvoru je kazao da Krajišnik većinu vremena provodi čitajući, a da izlazi iz ćelije samo po hranu.

Odlično, dospio je tamo gdje i pripada, među teroriste i ubice djece.

Jedan od tvoraca kampanje etničkog čišćenja muslimana na kraju je završio u zatvoru prepunom muslimana, i to onih najgore sorte. Ne bih mu bio u koži.

Al' najbolje je kad neko kaže kako je on bio "dobar domaćin"... Krajnje je vrijeme da bosanski Srbi malo razmisle o svojim vođama koji su ih poveli u rat i njihovim postupcima.

Miki, nakon iživljavanja nad muslimanskim civilnim stanovništvom, momčina Momčilo je u stvari najviše zayebao sarajevske Srbe. Općepoznato.

Neka ga sad u anglo-islamskoj prdekani, tamo će ga već prevaspitati, a vi prst na čelo i malo upotrijebite sivu masu pozicioniranu između ušiju.
Ja nemam ništa protiv toga što je on u zatvoru,zaslužio je.Problem je kad neko pokuša da me laže da su ''nevine'' žrtve bile nevine sve odreda.Da bi imao pravo nekom da spočitavaš zločine,moraš da počistiš gomna u svom dvorištu.A vi to niste uradili niti nameravate i što se mene tiče ne morate nikad,ja bih to lako razrešio.

Ja nemam ništa protiv toga što je on u zatvoru,zaslužio je.Problem je kad neko pokuša da me laže da su ''nevine'' žrtve bile nevine sve odreda.Da bi imao pravo nekom da spočitavaš zločine,moraš da počistiš gomna u svom dvorištu.A vi to niste uradili niti nameravate i što se mene tiče ne morate nikad,ja bih to lako razrešio.

Civilno stanovništvo je uvijek nevino, a to je kategorija koja je ponajviše stradala.

Itekako čistimo govna u našem dvorištu, no razumljivo je da se to na ovom forumu ne vidi.

A ovdje je ipak riječ o vašim govnima, i vrijeme vam je da se suočite sa njihovim smradom.

Civilno stanovništvo je uvijek nevino, a to je kategorija koja je ponajviše stradala.

Itekako čistimo govna u našem dvorištu, no razumljivo je da se to na ovom forumu ne vidi.

A ovdje je ipak riječ o vašim govnima, i vrijeme vam je da se suočite sa njihovim smradom.
Slabo vi to radite.Jedino kad neki sumanuti general potegne oružje pa ga ukokate,a to je retko.A dotle je mirno šetao i u ratu pokokao par hiljada civila.

Slabo vi to radite.Jedino kad neki sumanuti general potegne oružje pa ga ukokate,a to je retko.A dotle je mirno šetao i u ratu pokokao par hiljada civila.

Bila je prije par dana vijest da je nekoliko Puma otišlo u istražni zatvor radi zločina, zar ne? A to je samo poslijednji primjer, ima toga.

(pa naravno da ne razumeš...)

a šta je taj neko ko izdražava kaznu za ratne zločine ?

naravno da je čudovište - nije svetac .... inače bi bio na nebu i u crkvenom kalendaru

А кога сте ви све оно канонизовали? Степинца, Павелића, Артуковића.........?!
И како им је на небу и у календару?
:mrgreen:

Sta reci, sem tuga, o nepravdi necu na ovoj temi..
Poznajem coveka licno..
Poznajem celu porodicu i znam sve vezano za Krajisnike..
Dobri ljudi, domacini..
Sve sto se desilo Momcilu Krajisniku jeste u stvari jedna velika farsa na kom je hasku sud pao za sva vremena..
To sto je njemu pripisano i za sta je osudjen u stvari blage veze nema sa njim, ni sa ratom u bosni a ni sa funkcijom koju je obavljao..

Jedina krivica Momcila Krajisnika realno jeste njegov potez iseljavanja srba iz Sarajeva nakon Dejtona..

Za te stvari trebao je da mu sudo srpski narod i niko i ni zasta vise..

БРАВО, У ПОТПУНОСТИ СЕ СЛАЖЕМ СА ТОБОМ, САГЛЕДАВАЈУЋИ СВЕ ДОКАЗЕ И ПРЕСУДЕ КОЈИМА СЕ СЛУЖИО ХАШКИ ТРИБУНАЛ, ТРЕБА ТИМ ЉУДИМА ДАТИ ПУНУ МОРАЛНУ ПОДРШКУ!!!!!!!

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/39875/Krajisnik-zavrsio-u-Palaci-cudovista.html

ZLOČINAC PROMIJENIO DRUŠTVO
Krajišnik završio u Palači čudovišta

GetImage.aspx

:rtfm:

Bivši vođa bosanskih Srba Momčilo Krajišnik, osuđen na haškom sudu (ICTY) za zločine protiv čovječnosti, nalazi se na izdržavanju kazne u britanskom zatvoru koji popularno zovu Palača čudovišta, piše britanski list Daily Express

LONDON - Šezdesetčetverogodišnji Krajišnik će 20-godišnju kaznu služiti u Wakefieldu, zajedno s ubojicama djece Royom Whitingom i Robertom Blackom.

Prema europskom sporazumu, bivši predsjednik parlamenta bosanskih Srba stavljen je u ćeliju u D krilu zatvora u Sjevernom Yorkshireu prije dva tjedna. Nalazi se nasuprot Whitingove ćelije, ubojice školarke Sarah Payne, navodi list.

U D krilu se nalazi i muslimanski zatvorenici, no islamski teroristi su premješteni u druga krila. Krajišnik je, naime, osuđen zbog progona i deportacije nesrpskog stanovništva, uglavnom muslimana, pa je stražarima dat naputak da se pobrinu da Krajišnik ne izazove rasnu mržnju, dodaje se u članku.

Izvor u zatvoru je kazao da Krajišnik većinu vremena provodi čitajući, a da izlazi iz ćelije samo po hranu.

Ко ово постави на "хроника"..........
srbin.gif

.

Back