Momci, kako gledate na bivse djevojke?

Djonetova

Zainteresovan član
Poruka
323
Kako ih pamtite i da li postoji razlika u sadasnjoj i bivsoj curi? Koja vam je bolja? Da li bi ste nakon duge i propale veze kasnije bili u vezi sa ruznom curom i ozenili je? Da i jos uvjek mislite na bivsu? Da vam se ona odluci vraiti, sta bi uradili sa sadasnjom djevojkom? Pisite... :)

pretenciozno mila
moze ona tebi da bude ruzna koliko hoces, ali ako je ozenio imao je dobar razlog za to...tebe nije

ma daj, nije on bog otac a nije ni obican bog, nego obican covek sluga koji gresi ko i ja ko i ti, tako da je skroz prihvatljiva opcija da je mladica mozda ruzna, on ozenjen jer mu hitno, jer je obicna seljacina koja oce da ozeni evidentno potcinjenu zenu, a autorka povredjena i objektivno bolji primerak ovog sluge coveka a mlada je mozda i glupa osim sto ne prija oku, al je zato i mlada. Pa ako je taj scenarijo meni se ne cini to kao dobar razlog

Kako ih pamtite i da li postoji razlika u sadasnjoj i bivsoj curi? Koja vam je bolja? Da li bi ste nakon duge i propale veze kasnije bili u vezi sa ruznom curom i ozenili je? Da i jos uvjek mislite na bivsu? Da vam se ona odluci vraiti, sta bi uradili sa sadasnjom djevojkom? Pisite... :)

Pa kakva mu je ta bivša?
Imaš li makar bolje noge od nje?

ma daj, nije on bog otac a nije ni obican bog, nego obican covek sluga koji gresi ko i ja ko i ti, tako da je skroz prihvatljiva opcija da je mladica mozda ruzna, on ozenjen jer mu hitno, jer je obicna seljacina koja oce da ozeni evidentno potcinjenu zenu, a autorka povredjena i objektivno bolji primerak ovog sluge coveka a mlada je mozda i glupa osim sto ne prija oku, al je zato i mlada. Pa ako je taj scenarijo meni se ne cini to kao dobar razlog

nisi ti mene uopste razumela
razlog njegov uopste nije ni bitan na kraju krajeva, shvatices to jednom
da ne pricam o tome da ne volis nekog zato sto objektivno ispunjava kriterijume vec zato sto ga volis..
a i sve i da nije ljubav u pitanju kakav god da je razlog njeeeemuuu odgovara....ne njoj, ili onome sto ona misli da treba da mu odgovara..pa i sve i da trazi potcinjenu zenu, on covek ima puno pravo da misli da to tako treba i da ima potrebu za tim i da to i uradi...bez obzira dal neko sesti misli da to tako ne treba
da ne pricam o kultu lepote kao vrhunskoj vrednosti, na koji se popisam...sta ako je ta ruzna super covek i njemu prelepo s njom
da ne pricam o tome odakle nekom ideja da se mesa u tudji brak...pa jos iz cistog hira i sopstvene sujete
a i nesto da je valjalo ne bi propalo

Kako ih pamtite i da li postoji razlika u sadasnjoj i bivsoj curi? Naravno sve su razlicite..neka je bila za dusu neka za kitu bolja
Koja vam je bolja?Kako kad zavisi od raspolozenja
Da li bi ste nakon duge i propale veze kasnije bili u vezi sa ruznom curom i ozenili je?Bio sam za ruznom/ruznijom za zenidbu ne znam dok se ne dogodi
Da i jos uvjek mislite na bivsu? Pomislim ponekad na neke bivse
Da vam se ona odluci vraiti, sta bi uradili sa sadasnjom djevojkom? Moze da se vrati samo ne meni posle iebanja s drugim

Back