gost 10000
Veoma poznat
- Poruka
- 10.858
što je glavu capsom...................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otkacena slavonka:na ovo ne znam zbilja sta da dodam...osim mozda... podmuklo i nisko....
moze_bolje:hahah ne kaki bre, sta to ima veze sa tobomcisto mi pade na pamet kada sam procitao mesto odakle si... cccc, plavusa?
otkacena slavonka:zasto patak?
stid je dobra stvar...onaj tko se stidi razmislja o svojim greskama i zato se stidi...znaci da je to uvjek dobro...sto nas vise ima koji se stidimo ..manje gresaka pravimo...bolja buducnost...
.na bezobrazluk se ne osvrcem samo onako sa strane malo bacim pogled...
Tuzni_patak:Danas se i stid pretvorio u tumačenje "joj majku mu uhvatiše me"....."neće više" ......a ne
"to je bilo loše od mene, popraviću" ili " to je bila moja slabost , stisnuću zube i neće se više ispoljiti"........
Ovo drugo je podmuklo jer IN je imati slabosti i ne menjati ih jer se treba osloniti na to da NAS same ČINE SLABOSTI, pa bi menjanjem ustvari menjali sebe ili BILI ONO ŠTO USTVARI NISMO......Zato većina i ne pomišlja da vrši korekcije u smislu motiva i poriva, već u smislu realizacije tih motiva i poriva, tj. ne prestaje da krade, već uspešnije krade.....
otkacena slavonka:nisam plavusa...i kakam na zato predvidenim mjestima...i uopce ne znam sto si htio time reci kada si spomenuo Nürnberg i stid u istom kontekstu...ajde mi to objasni da se razumijemo...koliko ja znam Nürnberski procesi su bili nesto pozitivno a ne razlog za stid...priznaj jednostavno da si bubnuo bez veze bez razmisljanja pa da nastavimo dalje kao ljudi...
moze_bolje:pa sta je tu nejasno, posle tih procesa pao je stid na stanovnike nemacke- oni su birali tu vlast, ne ja, tako da mi je bila zanimljiva aluzija u smislu da nije cudo da se stidis... ma zaboravi, imas negativne predrasude cim ti nesto nije jasno, a to mi se ne svidja... Chill