Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
pevacu po svadbama@Banshee
Bar mozes da tezgarish sa klavijaturama![]()
a svatovi ce mi stavljati pare u podvezice i medj sise
ebes klavir od toga nema para.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pevacu po svadbama@Banshee
Bar mozes da tezgarish sa klavijaturama![]()
pevacu po svadbama
a svatovi ce mi stavljati pare u podvezice i medj sise
ebes klavir od toga nema para.
pa
mogu da se svadjam
da lezem bas sa svakim ne mogu,ja sam jedna osecajna i privrzena dusa od coveka iako tako ne delujemops:
dobro,evo ni laganje mi ne ide od ruke provalila si me![]()
kada je potrebno da se pokazete na delu?
Sreda 19h spustam se sa Banjice kolima i pukne mi guma. Dan lep da lepsi ne moze biti, spojilo se nebo i zemlja. Pazi kada se 30 min niko nije zaustavio ni da pita sta je bilo i treba li pomoc? E, gde ide danasnji svet.......Naravno resila sam problem, ali mi je nesto zao sto ce posle neko da ocekuje da mu skuvam kafu, posluzim, letim oko njega samo zato sto je musko, a kada treba pokazati i dokazati tu muskost svi se izvlace kao pi.pi. Pa ne moze to tako. Unapred se izvinjavam izuzecima, koje sam hvala bogu imala prilike da upoznam.
modelsice u kojoj temi si gledala ceri 2000
Imam prirodno duge i lepe nokte-NELOMIVE... na mamu..........e sad mozes da mi zavidis
I sa njima obavljam sve kucne poslove najnormalnije, ne volim predugacke, nego neku sredinu....
mnogo toga sramota me da navodimSta ti jos ne ide od ruke?
'ajde, Smiljka, olakšaj malo dušu, a mi ćemo ćutati k'o zaliveni !!! :-Dmnogo toga sramota me da navodim![]()
el volish kad ti komsija svira klavir u glavu? kad vezhba skale?
al ok kad utisha onda ajde...
ili neka se zaposli u orkestru
![]()
ne mogu bojim se,posle ce jagodica da iskoristi sve moje mane i slabosti i pokusati da me unisti na svoj simpaticno pateticni nacin'ajde, Smiljka, olakšaj malo dušu, a mi ćemo ćutati k'o zaliveni !!! :-D