Momci gde ste......

kada je potrebno da se pokazete na delu?
Sreda 19h spustam se sa Banjice kolima i pukne mi guma. Dan lep da lepsi ne moze biti, spojilo se nebo i zemlja. Pazi kada se 30 min niko nije zaustavio ni da pita sta je bilo i treba li pomoc? E, gde ide danasnji svet.......Naravno resila sam problem, ali mi je nesto zao sto ce posle neko da ocekuje da mu skuvam kafu, posluzim, letim oko njega samo zato sto je musko, a kada treba pokazati i dokazati tu muskost svi se izvlace kao pi.pi. Pa ne moze to tako. Unapred se izvinjavam izuzecima, koje sam hvala bogu imala prilike da upoznam.

Imaš sina ili ćerku, pa nek ti oni menjaju gumu...
Zar mora čestit narod koji žuri na posao da se zaustavlja zbog nekih džaba-lebaroša?!

el volish kad ti komsija svira klavir u glavu? kad vezhba skale?

al ok kad utisha onda ajde...

pa u komsiluku ima neki klinac,
svirao violinu
al' poodavno ga nesto ne cujem,
verovatno ukapirao da to nije za njega.............
...:-?....pa jest malo nezgodno,ali u cilju edukacije zasto ne pretrpeti par losih tonova?:roll:
ili je samo nas neko morao trpeti............:wink:..?

ili neka se zaposli u orkestru:)
orkestar2005.jpg

Ova sa džipsonom je unaprijeđena u spikerku :)

Kad pricate o davanju i cekanju i uslugama.

Moj drug ima sledecu teoriju.
Muskarce cesto optuzuju da su sebicni , ali u praksi se pokazuje da kad muskarac pocne da nesto daje i poklanja pre nego sto dobije adekvatnu kompenzaciju od zene, ukoliko se zena zbog necega naljuti , od svega ne da nece biti nista vec ce ga sto joj je vise poklanjao , to ce ga vise ocrniti.

Tako su neki muskarci postavili odnose drugacije, te budu dripci i neosetljivi na pocetku , a kad i ako devojka cini i trudi se, onda je oni prvo promovisu u nesto vise, dali devojku , zenu i na kraju majku svoje dece, a onda krenu da vracaju ucinjeno. Naravno neke od njih morate podsecati, a neke ne...
U svakom slucaju , nema one neuravnotezene reakcije i izliva besa , i ponistavanja svega dobrog u poznanstvu i vezi kao sto cine zene, vec sve ide mirnijim tokom ili se koristi prinuda, dosadjivanje , pracenje , gnjecenje itd....ali ne u smislu osvete , vec odbrane teritorije....koja je izgubljena , ali se i dalje brani....

A tu je i ono cuveno i pogresno tumacenje zelje da se pomogne.
Kad muskarac voli zenu , naravno da zeli da joj bude dobro.

Zbog razlike u vecini , kod zena je zelja i zudnja pokazana u necemu sto ocekuju i zele da osete, a kod muskaraca u necemu sto zele da rade , a u oba slucaja je to nesto sto treba da se desi.A drasticna razlika.

Onda je i "dobro" razlicito tumaceno za zenu i za muskarca...
Mnoge veze pucaju kad muskarac zeli da prenese iskustva, misljenje, cake , ambicije i dobrobit svojoj partnerki.Tj on shvata da je dobro , ako se dobro deluje i proizvod tog dobrog akcijaskog rada.
Medjutim zeni vise treba dobro u smislu da se dobro oseca, jer je onda ispunjena, a ovo ostalo dobro u smislu koristi , to ce vec ionako sama , sa ili bez gresaka ili moljakanja da ostvari, a ako joj bas nesto zasmeta , to ce i da glasno naglasi....

A muskarac je samo bespotrebno ugnjavi trudeci se da ona shvati sta joj smeta da bude sretnija , uspesnija i prodornija ako to zeli...
Medjutim to njoj ne treba , i cak iako ucini to , bice vise da bi zadovoljila i ispostovala njega , nego sto je njoj samoj to u tom trenutku bilo znacajno.
A ti saveti cesto izgledaju kao czvonkanja, nametanje, a bez ikakve koristi za muskarca , koji tako samo skuplja negativne poene....
Zato ako je savet u vezi kako da se bolje oseca, onda joj to slobodno recite i iznesite, a ako je o tome kako da bolje nesto radi i uspeva u prakticnoj okolini , onda zaobidjite , jer mozete uspeti , ali se uvek zapamti to sto ste nesto nametali, cak iako nije za vas.....

Back