Momci, ajde sad iskreno...

Topmodelsice, i moje drugarice u domu igraju igru ko ima veće grudi, ali sve je to šaljivog karaktera, nije zbog zavisti i umnogome proističe iz dosade.
A za neko ozbiljno nadmetanje u takvim stvarima zaista nisam čula i iskreno žalim one koje to rade, mada su mi i smešne...
Moj savet tebi je-ako ima toga u tvojoj okolini, nemoj da učestvuješ, zašto da se spustaš na taj nivo..?!

Liblet:
Zanima me koliko vam je zaista bitna veličina grudi?!
Da li po sistemu-zaista mi je nebitno;ili više- Mogu da budem i sa devojkom sa malim grudima, ali je ne bih baš ženio; ili vam je totalno bitna-NIKADA ne bih bio sa devojkom koja ima male grudi.

Meni se čini da ne postoji muškarac koji voli male grudi, a svi prodajete foru da vam je to nebitno, pa me zanima kakva je zapravo istina?! :confused:

Ako mi zena se svidja i sve mi je potaman ili bar priblizno, ma ne mora ni da ih ima, Sto rece jedan "ko plazma ekran' Grudi su mi bile vazne kad sam bio jako mlad a sad ;)

Liblet:
Da li po sistemu-zaista mi je nebitno;ili više- Mogu da budem i sa devojkom sa malim grudima, ali je ne bih baš ženio; ili vam je totalno bitna-NIKADA ne bih bio sa devojkom koja ima male grudi.

Meni se čini da ne postoji muškarac koji voli male grudi, a svi prodajete foru da vam je to nebitno, pa me zanima kakva je zapravo istina?! :confused:

KAO 1

Muskarci koji vole grudi.....su ......na neki nacin vezani za majku[?!]......JA sam imao sa 15 devojku///bas sa velikim....// i po uzoru na film Varljivo leto sam,se nalozio-stisnuo bih je .......da je rastrgnem,neverovatno koliko sam zagoreo bio tada.....
DRUGO

To za zenidbu.....bla,bla......ali devojka sa malim grudima<<bar meni!>> moze ispasti jako zgodna ako nadomesti kao Kuurosawa,sminkom....SAMO umesto toga,,da ima extra kukove,ledja zategnuta......TO macko! :twisted:

P.S. Volim prirodne grudi,ali i dobre butke&kukove//celavu ribu,bih voleo da imam//,ne volim visoke devojke ni mnogo niske.....ne znam kakav je osecaj,,........da li vi devojke to volite?!?_Zaboravio sam kanda pitati je..... :roll: STISAK MUSKIH RUKU NA VASHE GRUDI :confused:

Pazi sad!
Na izboru za mis mokre majice, titulu je ponela devojka s najboljom guzom! E sad ono drugo... Najboljom guzom??? DA! Da su druge takmicarke sledile njen primer i obukle izazovne gacice umesto sorcica, farmerki i babskih gaca, tesko da bi nova mis ponela laskavu titulu. Grudi jesu privlacne, ali na sebi svojstven nacin. Laze ko kaze da se nece okrenuti za atraktivnom silikonski obdarenom cicom, ali tu su grudi u paketu - skupa sa nogama, kosom, licem.... Tesko da ce neko gledati devojku s velikim grudima ukoliko ima 75 kg. Sta? Treba da me osamari tom sisom, pa da blesav idem kuci??? I za kraj - dvojka i trojka su sasvim o.k. ``bes kvantitet - vazan je kvalitet.)

Hmmm. Velike grudi su definitivno bitne ukoliko je osoba koja ih nosi prinudjena da pluta duzi period vremena. Takodje, dobre su za amortizaciju udaraca pri padu. Mada sam ja pristalica dobre guze, mada ako su grudi lepe, nema problema. Mada ne volim prevelike. Velicina sake ili malo vece su optimalne. Toliko.

Liblet:

DUgo sam razmisljao...

Ja licno volim ogromene sise okrugle ... Njam njam!!!!

Sto vece to boje!!!

Ipka, ako riba ima malecke sisce i takva kakva je zaseni sve ostale, svojm kvalitetima.... E to je nesto!!!

Ta vredi vise od onih drugih.

Liblet:

Hoces istinu jel tako!!!!.......Pa devojke sa malim grudima me uopste ne privlace.Ne mora da ima neke balone.Dovoljno je da su srednje velicine.Da mogu fino da se uoce! :twisted:

Back