Momak i devojka zbog ljubavi skočili u reku držeći se za ruke, roditelji se potukli

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Podgorički par, devojka A.K. (18) i njen momak Z.T. (20) skočili su u reku Cijevnu u Crnoj Gori, a zahvaljujući brzoj reakciji policije izbegnuta je tragedija.

Protiv njihove velike ljubavi od početka veze bila je porodica devojke, zbog čega su ovo dvoje mladih skočili u nabujalu reku, a samo zahvaljujući brzoj reakciji policije sve je prošlo bez većih posledica, prenose današnji podgorički mediji.

Kako se navodi, nakon svađe sa roditeljima devojke, koji su se protivili zasnivanju braka, mladi par je došao do mosta na reci Cijevni, u blizini mesta Tuzi, gde su, držeći se za ruke, skočili u nabujalu i mutnu reku.

Nedugo zatim policijska jedinica iz Tuzi izvukla je mladi par iz vode nakon čega su prebačeni u Urgentni blok Kliničkog centra u Podgorici.

Dok je medicinsko osoblje pregledalo A.K. i Z.T. ispred bolnice je došlo do sukoba njihovih porodica, pa je policija ponovo morala da interveniše, odnosno privede porodicu devojke.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/38...u-reku-drzeci-se-za-ruke-roditelji-se-potukli

Romeo i Julija na crnogorski način...

Eh... Romeo i Julija...

i srpska stoka alava - jedni uče ćerke da su rodjene za prinčeve i generale a drugi uče sinove da samo sebe gedaju i kako da zaebu nekog
pa da se posle prče po komšiluku kako im deca uspela

sad će imati dovoljno vremena da se doveka natežu ko je kirv i ko je u stvari zaebo

- - - - - - - - - -

Трагично али романтично :heart:
Ваљда ће после овога родитељи престати да једу говна.

Posle ovoga - sigurno
prija će kod prije da dolazi
a prijatelj kod prijatelja

Poslednja izmena:
Има ли неког чоека да нам каже колико је дубока Цијевна?

Може ли ко у њој уопште да се удави? Питам јер ми је тешко да замислим тог полицајца који се баца у неки помахнитали Мисисипи и спашава обоје од сигурне смрти.

Није виша од колена, јел'да?

Има ли неког чоека да нам каже колико је дубока Цијевна?

Може ли ко у њој уопште да се удави? Питам јер ми је тешко да замислим тог полицајца који се баца у неки помахнитали Мисисипи и спашава обоје од сигурне смрти.

Није виша од колена, јел'да?

a dje's video rijeku i crnoj gori pred ljeto a da je dublja od 30 santima ;)

Пред лето је пролеће кад су набујале реке, па у ЦГ, нису лење да надођу.
Цијевна није плитка река, пресуши понегде тек у августу. Има водопад, па је озбиљније било скочити у вир, хладна је вероватно као змиче увек. Около су, капирам, насеља, равница је, види се надалеко простор (прешао сам аутом преко моста на Цијевни пре недељу дана), а с обзиром да су љубавници покушали да се убију баш код Тузи, тамо је етнички, шћиптарски, чисто, нема ЦГ-ораца, само шћипи, на неких 13км је од Подгорице.

Пред лето је пролеће кад су набујале реке, па у ЦГ, нису лење да надођу.
Цијевна није плитка река, пресуши понегде тек у августу. Има водопад, па је озбиљније било скочити у вир, хладна је вероватно као змиче увек. Около су, капирам, насеља, равница је, види се надалеко простор (прешао сам аутом преко моста на Цијевни пре недељу дана), а с обзиром да су љубавници покушали да се убију баш код Тузи, тамо је етнички, шћиптарски, чисто, нема ЦГ-ораца, само шћипи, на неких 13км је од Подгорице.

aha...ok...ne znam kako je u crnoj gori...mi ovde u beogradu nismo imali prolece poslednje 2 godine, taman mi se smanje racuni za grejanje i oma krecu racuni za rahladjivanje klimom :D

Back