Kada su noći hladne, kada duša boli
u momentima kada pomislim da me
niko ne voli...kada u meni sve skripi i cvili,
kada u moju sobu udje tama,
tad se zamislim zasto sam tuzna,
kad sa tobom u mislima nikada nisam sama.
Dusom milujem tvoju sliku sto na stolu
je mom i znam i osecam da tvoj
osmeh je tu negde...oko mene i
sretna sam sto te imam,sretna sto
postojis negde...i sto si mi dusu sacuvao....jedini.
Najveća stvar, koju čovek u ovom svetu može napraviti, je izvući najviše iz onoga što mu je dato. Samo je to uspeh, i ništa drugo.
(Orison Swett Marden)"
Živeti srecom i kada naizgled nema posebnog razloga za to – dirljiva je veština.Treba nam samo malo blagonaklonosti sudbine.I neko sa kime to da podelimo.jer kad god imam potrebu da placem i da suze nikad ne prestanu-dodje osmeh i opet cutim,nakupljam...Okrecem drugi obraz,sto bi rekli,a u sebi se iznova i iznova lomila na milion komadica. Ako ne razumes moje cutanje,neces razumeti ni moje reci...
u momentima kada pomislim da me
niko ne voli...kada u meni sve skripi i cvili,
kada u moju sobu udje tama,
tad se zamislim zasto sam tuzna,
kad sa tobom u mislima nikada nisam sama.
Dusom milujem tvoju sliku sto na stolu
je mom i znam i osecam da tvoj
osmeh je tu negde...oko mene i
sretna sam sto te imam,sretna sto
postojis negde...i sto si mi dusu sacuvao....jedini.
Najveća stvar, koju čovek u ovom svetu može napraviti, je izvući najviše iz onoga što mu je dato. Samo je to uspeh, i ništa drugo.
(Orison Swett Marden)"
Živeti srecom i kada naizgled nema posebnog razloga za to – dirljiva je veština.Treba nam samo malo blagonaklonosti sudbine.I neko sa kime to da podelimo.jer kad god imam potrebu da placem i da suze nikad ne prestanu-dodje osmeh i opet cutim,nakupljam...Okrecem drugi obraz,sto bi rekli,a u sebi se iznova i iznova lomila na milion komadica. Ako ne razumes moje cutanje,neces razumeti ni moje reci...