MOM DEDI!!!!!

*november rain*:
vecj smo iz prethodnih tvojih postova shvatili shta imash da kazhesh shto se tiche toga, i zaista je nepotrebno da se javljash na temi ovakvog tipa da prichash tako..
jednostavno, zaobidji, jer su takvi komentari suvishni...
mislim da djevojka nije otvorila temu, da bi chula o tome kako se ti, ili neko drugi, ne saosjecja sa mrtvima, i bla bla..
pozdrav...
Ja koliko znam nisam rekao nista u vezi sebe dok to Tinar nije rekla koja ocigledno nije citala moje prethodne postove.

A drugo da li je vaznije nekome da ti saosecas sa njim ili da mu kazes kako najlakse da preboli situaciju u kojoj se nalazi?

LPhoklica:
*november rain*:
mislim da djevojka nije otvorila temu, da bi chula o tome kako se ti, ili neko drugi, ne saosjecja sa mrtvima, i bla bla..
pozdrav...
Ni ja se ne saosećam sa mrtvima :? samo sa živima.
Serećice pamti ga po dobrom, seti se da si ti živa i toga da on želi da budeš srećna. :)
sa mrtvima se ne mozhesh ni saosjecjati, jer oni (logichno) ne osjecjaju...(;
enivej, ono shto sam htjela da kazhem jeste da ovakve teme ne zasluzhuju raspravu o nashim lichnim ubjedjenjima...
Kulirazha, ok je shto si joj rekao kako da to prebrodi, ali sve ostalo je bilo i suvishno...
i necju vishe da pishem na ovoj temi, MaRe ili Sasha ovo mogu kasnije i da obrishu shto se mene tiche..
srecjice, sorry...

i, zhao mi je zbog toga shto ti se dogodilo...
pozdrav.

Mom dedi.. koji je sebi oduzeo zivot juce.. da ne bi bio vise u bolovima i da drugima ne bi bio teret..

Ti nam nikada nisi bio i neces biti teret. U nase zivote unosio si puno radosti. Nikada u celom svom zivotu NIKADA se nisam naljutila na tebe. Volela sam da idem u tvoju kucu u selu koju si sam napravio svojim rukama. I dan danas obozavam svaku stvar koju si napravio. Bio si i ostao nenadmasni Genije.
Retko sam te vidjala, iako smo ziveli do juce u istom gradu. Do juce, jeste.. sad si ti na lepsem mestu nego ja. Znam da smo uvek pricali kako je ovaj nas Beograd biser sveta... ali tamo gore je lepse...jel da? odgovori mi deda... tresu mi se ruke, odgovori...
Ucio si me da ne placem kad mi je tesko... a sad se gusim deda... Setala sam juce onom stazom kojom si me ti setao od kako sam prohodala... do mojih punih 15 i vise. Mislila sam o tome kako bi bilo divno da si uz mene i da mi pricas o svemu u tvom zivotu... Da me ucis. A uz mene je samo jos vetar, zar ne? Ili me ti i Svemoguci gledate i vodite?
Rekao si , jos kad sam imala 6 godina, da ces me voditi da se vozimo od stanice voza u Rakovici do stanice na Novom Beogradu... A NIKAD ME NISI ODVEO!!!!!!!!!!!!! Otisao si bez " Dovidjenja Mini"
Mini... tako si me uvek i samo ti zvao. iako si naravno znao moje ime jel da? voleo si Miki Mausa i Mini...
Kako si samo imao hrabrosti da se bacis u zagrljaj ledene reke? Kako?
Kad sam rekla tati sta se desilo rekao je da si ti bio genije i da od tebe ovo nije ocekivao...
Ja sam mu tad , deda, rekla da se od ekscentricnog genija takvo nesto mora ocekivati. I u pravu sam.
Boli deda, a nisi stigao da me naucis da se s bolom borim. U pismu si mi unapred pozeleo srecan 16.ti rodjendan, a kako da bude srecan , kad je tvoj rodjendan samo dva dana nakon mog. Tebe nece biti tad jel da?
Deda, ucio si me da ne placem!!! A jadan je covek za kojim niko ne place!!!!!!!!!!!!!!!!! Ljuta sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne na tebe... Ne na Boga... Ne na sebe... Nego na Savu, sto nam te ne vrati da se bar posteno oprostimo...
Placem , deda... i sviram ti gitaru u cast...
Zbogom DEDA :cry: placem....
Mini...
"...every step I take, every move I make, I'll be missing you..."

primi moje saucheshce iz dubine dushe... :cry: tek sad znam kako je... :( jako mi je zxao shto je oduzeo sebi zxivot... :( :cry: :( nadam se da ce tvoj deda i moj biti super ortaci tamo gore... :cry: :wink: verovatno i tvoj deda,kao i moj zasluzxuju da budu gore,u Raju. :( :wink: Malo ljudi znam koji bi trebalo da budu tamo,ali STVARNO moj deda treba da ide u Raj!!!!!!!! :!: :!: I oticice,samo da prodju ovih 40 dana,dok njegova dusha luta...VOLIM TE DEDA,JAKO,NAJJACHE!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

primite obe moje najdublje saucesce! mogu samo da predpostavim koliko vam je tesko. ali oni su sada na nekom boljem mestu i sigurno im je lepse nego ovde. oni ce uvek ostati u vama kao divne osobe koje su vredne secanja. posvetite im osmeh umesto suzu, pamtite ih po lepom i dozvoliti im da nastave da zive kroz vas...

Back