Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinnke:Zene da li vas je blam skinuti se pred tipom ako imate stare i pomalo pocepane tange?
Meni ne smeta nego me bas pali.
.
molim? Kako to tange mogu biti pocepane? Tri kanapcica koja ne pokrivaju nishta. Jedan pukne i nema vishe shta da se krije.sinnke:Zene da li vas je blam skinuti se pred tipom ako imate stare i pomalo pocepane tange?
Muskarci da li ako to vidite pomislite, e koliko su te tange kita videle?
Meni ni to ne smeta ako je prasak za vesh kvalitetan.
Peta W.:Iscepane? Da..jedino ako ih on iscepa na meni. :wink:![]()
Izvini, ali, bar moj, nema sanse da prodje kroz rupicu. To treba da bude... aj' sad necu da kazem koliko, odma ce te da me nakrpite da pocinjem pricu o velicini...Emily_Bg:Ne volim stare i pocepane stvari.
A mozda bolje da budu pocepane obicne gace,pa da ne mora da ih skida,vec vidis nesto kroz rupicu.......
Emily_Bg:Ne volim stare i pocepane stvari.
A mozda bolje da budu pocepane obicne gace,pa da ne mora da ih skida,vec vidis nesto kroz rupicu.......
Sto brate... mozes da budes vredan i koristan zeni svojoj, pa uzme iglu i konac u ruke, liznes, provuces kroz iglene ushi, pa joj lepo okrpis gaceiluzionista:Da vidis? Hm... Vec pocepane mogu da posluze jedino za dalje cepanje.Ni za sta drugo...
A znas kako je... ko o chemu baba o ushtipcima, a forumashi o velichinilivija:@kll, jao ma priznaj da si jedva docekao da pochnesh o vellichini.....![]()
Hytro & Sa Stylom:Sto brate... mozes da budes vredan i koristan zeni svojoj, pa uzme iglu i konac u ruke, liznes, provuces kroz iglene ushi, pa joj lepo okrpis gace![]()
Hytro & Sa Stylom:Neko jednostavno uzme, pa popunjava rupe (:
Kazhi kazhi...ne daj da trune u tebi...lajavko:vala... 8)
necu cu da cutim,nov sam ovde,da ne dobijem po koju zausku:wink:
sinnke:Zene da li vas je blam skinuti se pred tipom ako imate stare i pomalo pocepane tange?
Muskarci da li ako to vidite pomislite, e koliko su te tange kita videle?
Meni ni to ne smeta ako je prasak za vesh kvalitetan.