Silent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.849
E, sta sam ja propustio u svom zivotu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Silent Bob:E, sta sam ja propustio u svom zivotu...
Nemam pojma, vidis da se i sam pitam...Irena:))):sta sta si propustio![]()
Bad_Wolf:Srecno (valjda ce i tebe, vishe, da krene)
biska:Aco, dok tako razmishljash znachi i postojish. Chim predjesh s rechi na dela - puko si!
Mani se chorava posla
nerviram se za druge:ja bih volela da mi konacno neko kaze otvoreno i samouvereno, da ne moram ja vise da napadam frontalno
ne znam kakva je ta devojka, sve je to individualno. ali u svakom slucaju sve vole samouverene frajere!![]()
manijakuBad_Wolf:Ako se stvari odvijaju povoljno - skoro je izvesno sexanje. Ako hoces bash da joj srusis odbranu - udari na sujetu: "E sada moram da idem..." - gledaj pazljivo reakciju i vadi ga...
AcaBg82:Pazite treba mi konkretan odgovor.
Kada ostanem sam sa nekom curom kod sebe i zelim da pokusam da je kresnem. Da li su mi vece sanse ako idem polako ono ni samouvereno ni stidljivo, ili je bolje da pokazem punu samouverenost i krenem, uvatim je, izvucem ga pa vidim oce li ili nece.
AcaBg82:Pazite treba mi konkretan odgovor.
Kada ostanem sam sa nekom curom kod sebe i zelim da pokusam da je kresnem. Da li su mi vece sanse ako idem polako ono ni samouvereno ni stidljivo, ili je bolje da pokazem punu samouverenost i krenem, uvatim je, izvucem ga pa vidim oce li ili nece.