Molio bih konkretan odgovor

"Dok razmisljam kako da ti podarim jedan savrsen poljubac - moze jedan skoro savrsen?"

Kada krene ljubljenje - pustis ruke da sondiraju teren - kada prelazis preko zona na kojima mozes da popijes samar - radi to nenametljivo, a insistiraj na neutralinim, a erogenim zonama... (licna preporuka - ljubi joj vrat i izaushnu regiju - iz tri razloga: 1-prija; 2-mozes da pratis audio reakcije - pouzdane gotovo koliko i vlazenje; 3-proverices i da li se tushnula...).

Ako se stvari odvijaju povoljno - skoro je izvesno sexanje. Ako hoces bash da joj srusis odbranu - udari na sujetu: "E sada moram da idem..." - gledaj pazljivo reakciju i vadi ga...

Srecno (valjda ce i tebe, vishe, da krene)

nerviram se za druge:
ja bih volela da mi konacno neko kaze otvoreno i samouvereno, da ne moram ja vise da napadam frontalno :D
ne znam kakva je ta devojka, sve je to individualno. ali u svakom slucaju sve vole samouverene frajere! :)

...........sta je vama..frajer...hm???..neke drygare-dobri momci..ako se ne budu probudili..xexex..na kraju cje se udati..(mozda zato zivim!))......ja sam imao...dok sam bio normalan..pa popizdeo...ii sada sam lumberjack...ii pikam ponekd.WoW...nije vazno.
KADA MI zensko kaze frajer......to mi je .....mhmhm/////tmm...ne znam....

AcaBg82:
Pazite treba mi konkretan odgovor.

Kada ostanem sam sa nekom curom kod sebe i zelim da pokusam da je kresnem. Da li su mi vece sanse ako idem polako ono ni samouvereno ni stidljivo, ili je bolje da pokazem punu samouverenost i krenem, uvatim je, izvucem ga pa vidim oce li ili nece.

Ovo drugo Aco burazeru ali uzmi još i tojagu, što je sigurno.... ;)

Back