MOLIM...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

mile39

Primećen član
Poruka
522
sve članove Foruma, koji su dobili i koji nisu dobili od mene poklon za rodjendan, da svojim glasom prekinu ili produže ovu moju akciju. Jedan od moderatora smatra da je taj poklon obično s.... i da time sam sebe reklamiram. Nisam valjda lud pa da njega reklamiram. Da li sam nekog prisiljavao na nešto pre slanja ili, pak, posle slanja rodjendanskog poklona.

Zasto bi bilo kome smetao covek dobre volje i cistih namera?
Mile, samo napred!z:lol:

Svojim delom, ljudi dokazuju sebe.
Nije fer osporavati vrednosti bespotrebno. I tako ih retko srecemo.
Pozdrav svima sa zeljom da se eventualni konflikt prevazidje.z:)

Imas temu : RODJENDANSKI POKLON RODJENIMA U JANUARU
Pa, mozes da pogledas. Meni je covek poslao to sto obecava i mogu ti reci da mi je puno toga pogodjeno, da ne kazem 90%. Mada, ko zna, mozda i vise, samo sto nikad sebe ne mozemo upoznati do kraja.
Dakle, moje iskustvo sa Miletom je u najmanju ruku korektno. Covek iz entuzijazma salje horoskope rodjenima u januaru. Mislim da je to lep gest.
Pozdrav, Dilane!:)

sve članove Foruma, koji su dobili i koji nisu dobili od mene poklon za rodjendan, da svojim glasom prekinu ili produže ovu moju akciju. Jedan od moderatora smatra da je taj poklon obično s.... i da time sam sebe reklamiram. Nisam valjda lud pa da njega reklamiram. Da li sam nekog prisiljavao na nešto pre slanja ili, pak, posle slanja rodjendanskog poklona.

Poklonu se u zube ne gleda.kako kaze nas narod.
Sastavljam u narednom periodu sve tvoje teme o poklonima u jednu.
Treba da postoji tema gde VI poklanjate z:dm5:

O CEMU JE REC

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back