kunicmario49
Početnik
- Poruka
- 33
Postovanje. MOLIM ZA OGROMNU POMOĆ!! ovako.. imam malog psa starog 3 mjeseca, sa 1 mjesec, očišćen je od parazita ali sam zakasnio na vakcinu.. pasic je bio jako dobar i veseo, igrao se mnogo i sve bilo super.. hranio sam ga samo prirodno sa kuhanom piletinom i pirinac.. svaki dan bi pojeo nešto malo slatko ( mozda je to sada ovaj problem sto ima ) u nedelju navecer je bio odlično.. nahranio sam ga i pustio da spava.. ujutro se stanje STRAŠNO pogoršalo.. povracao je i imao proliv.. odma sam otišao u veterinarsku i potražio pomoć.. dobio je neke 3 inekcije i bilo mu je malo bolje.. sutra dan je odma počeo jesti.. ali bi to odma povratio i imao je malo krvavu stolicu.. i svaki dan je bilo sve gore i gore.. evo već od ponedeljka nikako ne jede , a samo pije vodu.. veterinarka je sumnjala na stenecak jer psić nije cjepljen.. ali sada ne vidi simptome stenecaka.. nego misli da ima gliste.. znaci već od ponedeljka prima antibiotike, Vitamine, B-complex, infuzije i carbopil tablete, smršavio je skroz.. ali ja ne vidim napredak.. sad sam počeo sumnjati na bubrege ili sta vec.. ona nema aparate da radi sve nalaze i da se vidi po stolici i krvnoj slici sta se tacno dešava sa psom.. OGROMNO VAS MOLIM ZA SAVJET!!! OČAJAN SAM???????????? I HVALA unaprijed.. Pozdrav
Sent from my E5603 using Tapatalk
Sent from my E5603 using Tapatalk