FataMorgen
Legenda
- Poruka
- 64.174
Danas je mome psu snimkom dijagnostikovana displazija desnog kuka. Veterinar je krenuo sa konzervativnom terapijom uz inekcije jakog analgetika, pas ima strahovite bolove i dva dana ne može da ustane na zadnje noge. Dve noći ne spavamo ni on, a ni ja.Nadam se da će noćas mirnije i bez bolova spavati, dobio je jači analgetik od onog juče. Sada je još uvek ošantavljen od anestezije koju je dobio zbog rentgenskog snimanja.Vet me isprepadao da je konzervativni metod samo privremeno rešenje,da će morati na operaciju ....
Molim sve one koji imaju iskustva, koji mogu pomoći savetima kako su oni rešavali zdravstveni problem svog ljubimca. Pas je labrador,star šest godina....Znam da su te krupne rase pasa nažalost podložne displaziji, sigurno se to može eliminisati, ili bar ublažiti nekim medikamentima,alternativom.... Od terapije nam je dao glukozamin CONNECTEN (Dr.Sekiz) i naravno i sutra na bocku analgetika....
Pomagajte ljudi!
Hvala unapred!
Molim sve one koji imaju iskustva, koji mogu pomoći savetima kako su oni rešavali zdravstveni problem svog ljubimca. Pas je labrador,star šest godina....Znam da su te krupne rase pasa nažalost podložne displaziji, sigurno se to može eliminisati, ili bar ublažiti nekim medikamentima,alternativom.... Od terapije nam je dao glukozamin CONNECTEN (Dr.Sekiz) i naravno i sutra na bocku analgetika....
Pomagajte ljudi!

Hvala unapred!