Molim za pomoc kako da instaliram igricu Runaway 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

rayman

Početnik
Poruka
22
Ako neko zna ja se prvi put susrecem sa ovakvom igricom.Uopste nema ikonice za instalaciju vec same ikonice nekih 30 kom koje treba da se otpakuju zipuju ili sta vec samo sam uspela jednu da otpakujem vidim da ima i krekovanja ali kao to sve da uradim. Imam dva harda jedan je pun 40GB a drugi je od 160GB pa bi na njega smestila jer vidim da je igrica ogromna> Molim vas za pomoc! Rekli su mi da je strava igrica najnoviji tarzan.

Veoma je komplikovano objasniti,jer takve igre se mogu samo skinuti sa neta,tj tako upakovane.Moras poceti od prvog dela sa otpakivanjem,znaci upakovanog file-a koji je oznacen kao 1.Kad sam se susretao sa takvim upakivanjem,uvek mi se posle 1. ili 2. file-a otpakuje cela igra,pa sad zavisi kako ce se kod tebe ponasati.Uglavnom,pocni od 1. ;)

Reglia:
Veoma je komplikovano objasniti,jer takve igre se mogu samo skinuti sa neta,tj tako upakovane.Moras poceti od prvog dela sa otpakivanjem,znaci upakovanog file-a koji je oznacen kao 1.Kad sam se susretao sa takvim upakivanjem,uvek mi se posle 1. ili 2. file-a otpakuje cela igra,pa sad zavisi kako ce se kod tebe ponasati.Uglavnom,pocni od 1. ;)

Uspela sam, ali sam prethodno morala da instaliram novi Neri 7 jer na starom nisam imala nero image.Igrica je strava sva u zagonetkama i bas je teska.Hvala na pomoci!

Reglia:

Ako je upakovano u split rar arhivu onda nemora da krene od fajla .r1 nego na bilo koji da klikne ono ce raspakovati sve arhive.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back