dejdzan:
Verijem da sada osecas leptirice u stomaku,da ti je sve prelepo,cvetas i razmisljas sta je ljubav,prelepa je mozes sve,zelis sve i ondah odlucis se za razvod braka,bapnes zeni sa papirima na sto i kazes ja sam se zaljubio zelim da se razvedem,ona pobesni ode... i ti mislis super prebrinuo sam sve samo da budem sa njom mojom velikom ljubavlju...ah... Ali sta posle dolazi posle svega toga,psihicki onda tek ces reci dali ja ta zena tvoja velika ljubav i ako ona ne bude spremana na to ili psikicki ne izdrzi sve to sto ide posle toga jer veruj mi treba vreme da prodje da stane na svoje mesto s decom,placenjem,parnicom,razvodom itd...Pricam ti sve to iz mog licnog iskustva bila sam u slicnoj situaciji(da razjasnim ukratko)bila sam u braku 4godine,kada sam srela pre 6 godina svog bivseg muza rekla san sebi ovo je vrhunac ljubavi,volim ga on je covek mog zivota,takvog zelim i jednog dana kada postane sve svakodnevnica,dodje i neki proglemcic,svadja i covek godinama raste i menja se uz vreme prestala je ljubav,medju nama se ugasilo ono sto je bilo,i ondah iznenada ulazi u moj zivot neki covek u prvom trenutku osecam ono pravu ljubav,zalöjubljena preko usiju,perdivan je nezan,sexs strava i kazem sebi ,,zasto bi ti biola snekim u braku kojeg ne volis vise,samo zbog deteta jer i ono ce da pati pored nas jer oseca da nesto ne stima,ja predam za razvod braka,nisam se nikada pokajala za to ali veruj mi tek posle toga mocice da kazes dali je ta zena prava ljubav ako i ona sve to izdrzi,sve te svadje po sudnici,papiri jer veruj mi da ce gubitnici(ti jest tvoja zena i njen muz biti jako uvredjeni i ranjeni)praviti vam mozda probleme,deca kojoj ce trebati vreme da ukapiraju to,jer oni ako su mali jos nece razumeti da se zaljubav cini sve i da ih je cale ostavio jer voli neku drugu a ne njihovu mamu,koja je za njih ne prevazidjenai sad psle godinu ipo od kada sam predala za ravod braka mogu reci dali je taj covek pravi,dali je sve i teske i lepe trenuce bio pored mene a ne samo ono dok smo bili u brakovima kada smo se vidjali kradom na kratko zbog sexsa.I mogu reci da se nisam pokajala da mi je porelepo jer sam zaljubljena u tog coveka ali ne mogu reci da je vecito i vecita ljubav jer to ne postoji no uzivamo dok traje... Zato savetujem tebi da uradis ono sto ti srce zeli, i da uzivas u vremenu ali nemoj da uzimas ono previse prema srcu da je to ljuva do groba,ali samo molim te reci tvojoj zeni,objasni joj sta osecas i da si nasao neku koja te sada cini sretnim,zadovoljnim,nema veze sto tiu sa sadasnjom zenom imas dece jer to nije resenje da ostanete u braku,ali reci zeni nije fer da je lazes i da je ondah od jednom ranis,verujem da niej zasluzila to.PUNO SRECE....