molim vas za pomoc

dejdzan:
treba mi misljenje o mojoj situaciji.ui braku sam dve godine i desilo mi se da sam se zaljubio ali ne onako vec osecam da je to ta prava devojka o kojoj sam sanjao.naravno i ona je u braku sto nam predstavlja problem.na srecu i ona oseca isto prema meni.kada smo zajedno neznamo nista drugo nego samo o ljubavi.dnevno se cujemo po dvesta puta.veruj te mi ona je nesto posebno ne sto sam se zaljubio nego sto to i osecam u sebi kao i ona.voleo bih da cujem vase misljenje o tome. :?: :?: :?:

Veciti problem ljudi u braku.... :roll:(monotonija).
Vama je to sve novo,zaljubili ste se kao klinci u skoli i mislite da je to ONA PRAVA/I... :idea:(nema u tome niceg loseg).
Kao sto rece DellBoy:"Ko kaze da ti se to nece ponovo desiti :?: :!: ",ali sa nekom drugom zenom...
RAZMISLI O TOME..Da li je TA ZENA vredna TVOG RAZVODA?
A DECA :?: :!:
Naravno da ces preuzeti odgovornost sto se njih tice,ali...UVEK IMA ONO "ALI".. :idea:

dejdzan:
treba mi misljenje o mojoj situaciji.ui braku sam dve godine i desilo mi se da sam se zaljubio ali ne onako vec osecam da je to ta prava devojka o kojoj sam sanjao.naravno i ona je u braku sto nam predstavlja problem.na srecu i ona oseca isto prema meni.kada smo zajedno neznamo nista drugo nego samo o ljubavi.dnevno se cujemo po dvesta puta.veruj te mi ona je nesto posebno ne sto sam se zaljubio nego sto to i osecam u sebi kao i ona.voleo bih da cujem vase misljenje o tome. :?: :?: :?:
Pa kud brze bolje pozuri da se zenis,i eto ti sad...nadam se samo da nemas decu koja ce da pate...a inace lako ces se otarasiti zene... 8)

Master_Chief:
dejdzan:
Pa kud brze bolje pozuri da se zenis,i eto ti sad...nadam se samo da nemas decu koja ce da pate...a inace lako ces se otarasiti zene... 8)

Ti citas samo prvi i poslednji post :?: :!:
Naravno da covek ima decu....njih se ne moze LAKO OTARASITI kao zene.. :twisted:

zavodljiva1976:
Master_Chief:
dejdzan:

Ti citas samo prvi i poslednji post :?: :!:
Naravno da covek ima decu....njih se ne moze LAKO OTARASITI kao zene.. :twisted:
E onda da sam na njegovom mestu(a ne bih to voleo) ne bih se razveo,jer ne bih mogao to deci uraditi...sad kako mu je tako mu je...kud je zurio.

Jooooj, ljudi, meni je žao, ali ja takve stvari jednostavno ne razumem. Kako je došlo do LJUBAVI između vas dvoje?
Zar ljubav nije nešto što se gradi, održava, osvežava. Nešto oko čega se trudi... Pa, kad ste pre došli vi do tog stadijuma? Zar niste mogli na vreme sagledati moguće posledice-PRE nego što ste se ''zaljubili'' :roll: ?!
Mnogo sam se iznervirala sada. :evil:
Kad bih mogla ton da ubacim u poruku, da čujete moj glas kojim izgovaram ''mi smo se zaljubili...nja,nja :roll: :roll: ''.
ma, da... I ti si BAŠ siguran da je ona sad ta PRAVA? A, kad si se ženio, nisi bio siguran? :x :evil:

lako je to reci ali u stvarnosti je drugacije.mi se neznamo od juce zajedno smo isli u skolu i odatle potice jos nas odnos ali kao prijatelja.nismo se videli skoro 8 godina i i kada se to desilo ostalo znate ljubav na prvi pogled za nekog je to nemoguce ali verujte zaista postoji naravno za vreme koje se nismo videli dosta toga se desilo kao sto mozete i videti iz predhodnih poruka

Ma ja imam jedan predlog: Ajde se vi "kao" zamenite.Nek tvoja zena ode kod njenog muza a ona nek dodje kod tebe.Ovde kod nas ima jedan reality program gde dve porodice zamene zene.I tako zive 2-3 meseca.To je jedini nacin,ili ako nista budite ljubavnici,ali tu necete nikad imati mira.

Lepo je neko primetio da nije ni trebalo da se zenis.
Ako ja jednog dana postanem neka vlast ima odmah da ukinem (da ne kazem 'zabranim') instituciju braka! To je jedna potpuno besmislena i danasnjem (savremenom) drustvu neprimerena institucija. Moj savet ti je, ako se vec budes razveo od sadasnje zene, sa aktuelnom ljubavnicom nemoj stupati u brak jer ces se u tom slucaju mozda jos koji put u zivotu razvesti. Sta ako sretnes ribu sa kojom si isao u isti vrtic :?: Tolike godine za vama...pa ljubav na prvi pogled nema sanse da vas zaobidje..

Ако сте 100% сигурни да је то-то,узмите своју децу и отпочните заједнички живот сви заједно.Ако се вас двоје волите,а волите и своју децу,и будете им поклањали довољни љубави и пажње не видим где је проблем.Само напред,реткост је да неко налети на праву љубав,само напред.(АКО СТЕ СИГУРНИ ДА СЕ СТВАРНО ВОЛИТЕ)
Можда би било добро да запалите заједно негде на једно 10,15 дана па да видите како функционишете.

slayer:
Ако сте 100% сигурни да је то-то,узмите своју децу и отпочните заједнички живот сви заједно.Ако се вас двоје волите,а волите и своју децу,и будете им поклањали довољни љубави и пажње не видим где је проблем.Само напред,реткост је да неко налети на праву љубав,само напред.(АКО СТЕ СИГУРНИ ДА СЕ СТВАРНО ВОЛИТЕ)
Можда би било добро да запалите заједно негде на једно 10,15 дана па да видите како функционишете.

GDE SI SRECO???? :D :D :D :P

divlja-u-srcu:
slayer:

уби се бре тражећи те!

slayer:
divlja-u-srcu:
slayer:

уби се бре тражећи те!
:D :D :D

dejdzan:
ko te ebe kad si srljao! sam si se zajebo!ja lagano....pa biram...
spali se!nema ti spasa! :twisted:

dejdzan:
Verijem da sada osecas leptirice u stomaku,da ti je sve prelepo,cvetas i razmisljas sta je ljubav,prelepa je mozes sve,zelis sve i ondah odlucis se za razvod braka,bapnes zeni sa papirima na sto i kazes ja sam se zaljubio zelim da se razvedem,ona pobesni ode... i ti mislis super prebrinuo sam sve samo da budem sa njom mojom velikom ljubavlju...ah... Ali sta posle dolazi posle svega toga,psihicki onda tek ces reci dali ja ta zena tvoja velika ljubav i ako ona ne bude spremana na to ili psikicki ne izdrzi sve to sto ide posle toga jer veruj mi treba vreme da prodje da stane na svoje mesto s decom,placenjem,parnicom,razvodom itd...Pricam ti sve to iz mog licnog iskustva bila sam u slicnoj situaciji(da razjasnim ukratko)bila sam u braku 4godine,kada sam srela pre 6 godina svog bivseg muza rekla san sebi ovo je vrhunac ljubavi,volim ga on je covek mog zivota,takvog zelim i jednog dana kada postane sve svakodnevnica,dodje i neki proglemcic,svadja i covek godinama raste i menja se uz vreme prestala je ljubav,medju nama se ugasilo ono sto je bilo,i ondah iznenada ulazi u moj zivot neki covek u prvom trenutku osecam ono pravu ljubav,zalöjubljena preko usiju,perdivan je nezan,sexs strava i kazem sebi ,,zasto bi ti biola snekim u braku kojeg ne volis vise,samo zbog deteta jer i ono ce da pati pored nas jer oseca da nesto ne stima,ja predam za razvod braka,nisam se nikada pokajala za to ali veruj mi tek posle toga mocice da kazes dali je ta zena prava ljubav ako i ona sve to izdrzi,sve te svadje po sudnici,papiri jer veruj mi da ce gubitnici(ti jest tvoja zena i njen muz biti jako uvredjeni i ranjeni)praviti vam mozda probleme,deca kojoj ce trebati vreme da ukapiraju to,jer oni ako su mali jos nece razumeti da se zaljubav cini sve i da ih je cale ostavio jer voli neku drugu a ne njihovu mamu,koja je za njih ne prevazidjenai sad psle godinu ipo od kada sam predala za ravod braka mogu reci dali je taj covek pravi,dali je sve i teske i lepe trenuce bio pored mene a ne samo ono dok smo bili u brakovima kada smo se vidjali kradom na kratko zbog sexsa.I mogu reci da se nisam pokajala da mi je porelepo jer sam zaljubljena u tog coveka ali ne mogu reci da je vecito i vecita ljubav jer to ne postoji no uzivamo dok traje... Zato savetujem tebi da uradis ono sto ti srce zeli, i da uzivas u vremenu ali nemoj da uzimas ono previse prema srcu da je to ljuva do groba,ali samo molim te reci tvojoj zeni,objasni joj sta osecas i da si nasao neku koja te sada cini sretnim,zadovoljnim,nema veze sto tiu sa sadasnjom zenom imas dece jer to nije resenje da ostanete u braku,ali reci zeni nije fer da je lazes i da je ondah od jednom ranis,verujem da niej zasluzila to.PUNO SRECE....

ilona:
Lepo je neko primetio da nije ni trebalo da se zenis.
Ako ja jednog dana postanem neka vlast ima odmah da ukinem (da ne kazem 'zabranim') instituciju braka! To je jedna potpuno besmislena i danasnjem (savremenom) drustvu neprimerena institucija. Moj savet ti je, ako se vec budes razveo od sadasnje zene, sa aktuelnom ljubavnicom nemoj stupati u brak jer ces se u tom slucaju mozda jos koji put u zivotu razvesti. Sta ako sretnes ribu sa kojom si isao u isti vrtic :?: Tolike godine za vama...pa ljubav na prvi pogled nema sanse da vas zaobidje..

RADIKALNO BOLJE

to je taj fazon, zar ne

Ti si pitao,i sve vreme branis tezu da bi trebalo da ostavis prvu i predjes na novu ljubav(udjes u novi brak).Ja mislim da si ti vec resio sta ces.
Samo srecan i zadovoljan(TI)valjaces i drugima.
Licno bih se opredelio za korene svoje srece,polaze li od dece iskljucio bih ljubav prema zeni.
Nego ti volis i decu i novu?,jasno.
Bas si u teskoj poziciji.
SRECNO!!

Kada vidim ovako tesku temu i par totalno kretenskih
odgovora-najezim se.Necu da imenujem,ali kakvi ste to ljudi?

Back