molim vas za pomoc

prvi put cujem da se neko raduje zbog nekog drugog :p :)
a za zgibove joj sto sam nestrpljiv ovo me boli a voleo bi da radim....
a za sklekove sam hteo da dodjem tako oko 30 sad a kasnije oko 50 i to da radim ....
al to bi mogo brzo da postignem cini mi se....msm ne tako brzo al nije tesko ono mogu 10,15 i sad to vezbam i cas posla to mi nije problem....
pozzz

Zasto da se ne radujem. Ono sto zelim za sebe zelim za sve.
I zaista razmisli na ovo sto sam rekao. Ono sto zelim za sebe, zelim za sve.

Dakle, vecina ljudi zele neke stvari samo za sebe, takodje drugima zavide kada su bolji, pogotovo u nasoj drzavi. To je nasa bolest. Zasto bih ja mrzeo nekog ko je bolji od mene?
Razmisli samo.
Ako ti uspes (u fitnesu ili u drugim poljima) a oni ne, onda izgledaju kao gubitnici naspram tebe.
I zele da ostanes na nivou mediokriteta.

Ja imam malo drugaciji stav :) I mislim zasto neko ne bi proziveo ono sto sam ja.

Vezbaj, lepo jedi i rezultati su neizbezni ;)

u pravu si podrzavam te skroz
poludecu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ova upala nikako da prodje :@ :((((
al fora sto nekako osetim da je proslo a ja uradio jedan zgib ono ne ceo povakao se samo malo
i onda me je bolelo onako jako par minuta pa je stalo i boli na neki pokret ruke....
samo da prodje sacu da ostavim da miruje bas nista necu da forsiram taj misic

Mozda si lose jeo (ili se prejeo), mozda si manje spavao. Mozda je neki treci faktor. To su stvari na koje treba da obracas paznju takodje. I dalje kreni sa zgibovima, bez obzira na trenutne rezultate. Napomenuo sam da rezultati dolaze koliko truda ulozis ;)

Samo zato sto nisi dobio rezultat, nije razlog da odustanes. Hocu da i dalje radis zgibove i da me obavestavas.

Jooj sto si sladak:)
Lepo crtas:)Ko' deckic od 5 godina :)
Pa vidi,to salo sa strane ti je od njam,njam i ne moze se skinuti dijetom,samo vezbom.Radi vezbe za struk,koje obuhvataju i donji i gornji deo trbusnih misica.Preporucujem ti svakako plivanje.Ne drzi rigorozne dijete,samo ce ti se povratiti kilogrami-feedback.PoZz od Dragane

Ovaj... mislim da je dobio odgovarajuci savet :)
Inace dijeta (kao promena lose ishrane ka boljoj - a ne gladovanje) pomaze nenormalno dobro sa dobrim vezbama :)
Kilogrami se povrate u ovom slucaju: Kada individualac jede rafinisano brasno i rafinisan secer (i ulje rafinisano) i onda krene na dijetu tako sto ih izbaci i dobije rezultate. Posle toga on se vrati na svoje rafinisane namirnice i otud problem, i salo pocne da se vraca. To je normalna pojava i jedini nacin da se spreci to jeste ZIVOTNIM STILOM. Nije problem u dijeti, vec ponovno vracanje na hleb i secer.

Dakle, nacini spisak hrane koji ce jesti i kojeg ce se pridrzavati citavog zivota jer privremeno jelo zdrave hrane, daje samo privremene rezultate ;)

:p dragana hvala na komplimentu za crtanje :p hehe slatka si i ti koje si god :p salim se
anyway kakve bi vezbe mogo za struk kakve trbusnjake....?
trbusnjaka sad mogu oko 30 tako al posle krenem da se mucim i boli al to je ono dokle mi je lagano naravno vezbam dok ne boli :)
a da se pohvalim napokon mogu 1 zgib kako god okrenem msm stalno nije ono sad mogu pa sam umoran i ne mogu :) pa sad radim u serijama al i svaki put kad prodjem pored sipke radim :) :)
mogu i pola drugog.Hleb sam izbacio jedno vreme pa opet malo vratio :S al nista preterano :S
i bas sam zadovoljan sad pre neki dan probao par sklekova i ocekujem oko 10 cu da umrem
posto nisam radio kad ono 15 20 :) i tu sam stao da ne preteram a mogo sam jos 100 % a imao sam neku upalu misica i dizao sam tegove one jednorucne samo biceps valjda sam dobro reko.....
pa mi reko tata da prestanem malo da napravim pauzu da ne sjebem zglobove il tako nesto :)
pa sam pravio pauzu....
eto ovo je bio report reko si da se javljam :) :p
kad dodjem do 10 zgibova cini mi se da mi nece dugo trebati.... :) pisem
pozzz

:p dragana hvala na komplimentu za crtanje :p hehe slatka si i ti koje si god :p salim se
anyway kakve bi vezbe mogo za struk kakve trbusnjake....?
trbusnjaka sad mogu oko 30 tako al posle krenem da se mucim i boli al to je ono dokle mi je lagano naravno vezbam dok ne boli :)
a da se pohvalim napokon mogu 1 zgib kako god okrenem msm stalno nije ono sad mogu pa sam umoran i ne mogu :) pa sad radim u serijama al i svaki put kad prodjem pored sipke radim :) :)
mogu i pola drugog.Hleb sam izbacio jedno vreme pa opet malo vratio :S al nista preterano :S
i bas sam zadovoljan sad pre neki dan probao par sklekova i ocekujem oko 10 cu da umrem
posto nisam radio kad ono 15 20 :) i tu sam stao da ne preteram a mogo sam jos 100 % a imao sam neku upalu misica i dizao sam tegove one jednorucne samo biceps valjda sam dobro reko.....
pa mi reko tata da prestanem malo da napravim pauzu da ne sjebem zglobove il tako nesto :)
pa sam pravio pauzu....
eto ovo je bio report reko si da se javljam :) :p
kad dodjem do 10 zgibova cini mi se da mi nece dugo trebati.... :) pisem
pozzz
Sto se tice trbusnjaka....nema veze sto boli.....Vidi....kada osetis da ti rade misici ,da te bole,da su zagrejani tada trebas da radis,nemoj da prestajes...Takodje kada imas upalu nemoj piti anbol ili brufen vec razbi upalu vezbom.Samo dobra navika moze ubiti losu naviku,dakle nateraj sebe da vezbas svaki da u isto vreme,vremenom ce ti to postati normalno,deo svakodnevnice,postaces zavistan od vezbi :)I Imaces kvalitetne rezultate:)
Vidi....hleb ne treba bas totalno izbaciti.Nego nemoj da mesas proteine sa ugljenim hidratima.Npr.hleb ti je ugljeni hidrat,meso-protein.To ne valja mesati.Hleb treba jesti-zbog creva.Crni hleb nije pravi crni vec obojen inace bi bio skuplji tako da kupuj u zdravim prodavnicama manji hleb sa susamom ili nekim zitaricama.Nemoj jesti nakon 7 sati,a ako si gladan popi casu toplog mleka-zasiti a i dobro je za lolanje.Nakon treninga odmah mozes ako ti se bas jede pojesti proteinske cokolade-nece ti se kako da kazem"nalepiti" jer su misici jos aktivni,to imas u sportskim radnjama .Pre treninga nemoj jesti bar 2 sata jer to predstavlja uslov da ti se stvara salo jer krv iz zeludca ne moze da dopre do misica,jer stomak vari.U toku treninga pi po malo da ne dehidriras,a nakon treninga sacekaj sat vremena pa pi vodu.Pi svaki dan i zeleni caj u rinfuzi.Pi dosta vode u toku dana....
Sto se tice sklekova,ako ti je tesko radi po malo.Nije bitno u pocetku koliko radis vec da li pravilno radis.Bolje malo-pravilno nego vise-nepravilno.Malo po malo i obavezno vise serija jer ti se time zagrejavaju ti se misici i postize se bolji efekat.Dobro ti je i propadanje pored sklekova ili dizanje tegova.Razvija se grudni kos,bicepsi,tricepsi.Samo sto sa tegovima BAS moras pazljivo raditi i pravilno inace osecas umor kao i kad pravilno radis,a nema efekta.
Pazi na zglobove.Imas preparat cita se glukozamin-on ti je dobar za zglobove.U apoteci takodje proveri koji vitamini su dobri za zglobove pa pij ako treba.Svakako cuvaj zglobove.Ja sam svoje 5-ogodisnjim skakanjem-aerobikom malo "razdrmala".Ako ti treba jos koji savet javi mi :)BTW u profilu mozes videti koliko godina imam:)

Poslednja izmena:
e pa dobro znaci kad boli treba da nastavim...ok
e sad taj anbol,brufen to ne pijem zbog upale nikako nikad nisam pio niti cu da pijem lekove zbog Obicne upale :)
znaci hleb da ne mesam sa mesom ok.....:)
e sad ja jos nisam napravio nikakav raspored kao vezbam tad i tad tolko i tolko....
jel problem ako radim nekako ujutru i uvece....tako nesto
moram to jos da vidim recimo sad tokom raspusta cu moci lepo
al ovako mi problem idem u 2 skole :) pa mi je problem vreme i jedem bukvalno kad stignem pa to za 2 sata posle jela vezbe ne znam dal cu da postujem dal ovo skodi mnogo msm jel ima neki bzvz efekat???
e sad za pravilnost sklekova ne znam msm da su dobri spustam se do poda :) i radim siroke uske jos pokusavam posto mogu 5 i to tesko....pa njih tek trebam da "unapredim" :)
a to za zglobove nista posebno ne verujem da cu da pijem ikakve vitamine....
a to sto sam pomenuo zglobove to bzvz....nista u vezi sa njima :) nisu me boleli il nesto slicno.
a kakve trbusnjake da radim za struk? i imam vratilo mozda nesto na njemu ....?
eto to je to hvala na brzom odg...a za god sam se salio :p :p :lol:

e pa dobro znaci kad boli treba da nastavim...ok
e sad taj anbol,brufen to ne pijem zbog upale nikako nikad nisam pio niti cu da pijem lekove zbog Obicne upale :)
znaci hleb da ne mesam sa mesom ok.....:)
e sad ja jos nisam napravio nikakav raspored kao vezbam tad i tad tolko i tolko....
jel problem ako radim nekako ujutru i uvece....tako nesto
moram to jos da vidim recimo sad tokom raspusta cu moci lepo
al ovako mi problem idem u 2 skole :) pa mi je problem vreme i jedem bukvalno kad stignem pa to za 2 sata posle jela vezbe ne znam dal cu da postujem dal ovo skodi mnogo msm jel ima neki bzvz efekat???
e sad za pravilnost sklekova ne znam msm da su dobri spustam se do poda :) i radim siroke uske jos pokusavam posto mogu 5 i to tesko....pa njih tek trebam da "unapredim" :)
a to za zglobove nista posebno ne verujem da cu da pijem ikakve vitamine....
a to sto sam pomenuo zglobove to bzvz....nista u vezi sa njima :) nisu me boleli il nesto slicno.
a kakve trbusnjake da radim za struk? i imam vratilo mozda nesto na njemu ....?
eto to je to hvala na brzom odg...a za god sam se salio :p :p :lol:
To sam ti primer dala-hleb/meso...znaci ugljene hidrate ne treba mesati sa proteinima:)
Jedi od mesa piletinu,ona je zdrava i puna proteina.
E sad....ako jedes jaja jedi samo belance....ok?
nije problem ako nekad radis uvece a nekad ujutru zaista.Bitno je da radis.Ako bas kasno radis vezbe onda nakon treninga ako si bas gladan pojedi neki musli sa mlekom.Svakako ubrzaj metabolizam-zeleni caj je dobar kao i oksidant.
Vidi ako se desi da ponekad zablljas i jedes pred trening-ok....moze ponekad nemoj stalno.Ne valja.
Sklekovi .Kada radis siroke treba ruke da ti budu u sirini ramena spustas se celom duzinom ledja pravo znci nema savijanja i gledas ispred sebe.Uzi su kada sklopis dlanove na podu jedan do drugodg i sve to isto radis bez savijanja.Pravilno moras da dises.Sto jace dise unosi kiseonik izbacujes ugljen dioksid time povecavas mogucnost ponavljanja vezbi-imas vise snage.
Za godine,pa pitaj,sta nema veze;)

Pozdrav svima...demo0007 otprilike sam slicne gradje kao ti...visina 1.72...70 kilaa....sve lepo izdefinisano..najbolje je da pocnes trening sa sklekovima i trbusnjacima...ja sam ih i prije stalno radio pa sam dodao vratilo i razboj i bucicu. pa sad mogu oko 50 60 sklekova na propadanje. E gledaj na pocetku nisam mogao jedan da uradim...al sam svaki dan povecavao za jedan sklek.i tako dosao do 10...onda sam povecavao po 5. sto se tice zgibova Ovaj video mi je dosta pomogao kad sam poceo sa treningom.
Ja sad otprilike mogu 10 15 zgibova al ih radim u serije po 5 u 10 serija tako i razboj.i naravno sklekovi na propadanje i bucica za biceps izmedju...I na kraju pravilna ishrana je najbitnija NE PRESKACI OBROKE POSEBNO NE DORUCAK!!! i nema nista bolje od trcanja! E da moram da ispravim Draganu ovo da gledas ispred kad radis sklekove mislim da za bilo koju vezbu sto radis vazno je da ti sve bude pravo kicma i vrat...znaci gledas dolje vrat prav...to je moje misljenje. :D

Poslednja izmena:

Back