Molim vas za neku informaciju o banjama koje su efikasne za prelome

Diana Trajkovic

Početnik
Poruka
1
Molim vas za neku informaciju o banjama.Sin mi je imao saob.nesrecu i leva noga je napokon spasena ali je kraca i svi misici su prekinuti.Imao je fixator od kojeg za malo nije dobio sepsu i zamenjen je za metalnu sipku sa antibiotikom .Nogu moze da koristi ( patika mu je dodatno napravljena i u patici ima ulozak koji je 3 cm.Molim Vas ako je neko imao priblizno nesto da mi odgovori na poruku da bih dete poslala negde u banji na rehabilitaciju sa fizioterapiju.Hvala

Molim vas za neku informaciju o banjama.Sin mi je imao saob.nesrecu i leva noga je napokon spasena ali je kraca i svi misici su prekinuti.Imao je fixator od kojeg za malo nije dobio sepsu i zamenjen je za metalnu sipku sa antibiotikom .Nogu moze da koristi ( patika mu je dodatno napravljena i u patici ima ulozak koji je 3 cm.Molim Vas ako je neko imao priblizno nesto da mi odgovori na poruku da bih dete poslala negde u banji na rehabilitaciju sa fizioterapiju.Hvala
Tu informaciju mozete samo da dobijete od ortopeda ili lekara za fizikalnu terapiju, ne verujem da ovde , i ne samo na ovom forumu, ima nekoga
ko moze da vam da neku pouzdanu informaciju. Mozda da posaljete mail upit nekim banjama u Srbiji pa ce vam oni reci da li je njihova banja i njihovi
tretmani pogodna i povoljna za sina i njegov problem sa nogom.

Koviljaca i Ribarska banja za kosti uopste,ali to ce mu prepisati ovi iz PIO-a.samo predaj sva dokumenta od lecenja i ako decak nije nikad bio u banji sigurno ce ga poslati.postoji komisija,bila je nekda u Svetoga Save bolnici.Bio sam u Mladenovcu i Koviljaci,a u Ribarskoj nisam.mada mi je Ortoped prporucivao nju,ovi na komisiji nisu dozvoljavali,neznam zasto.U stvari znam,trebalo je komisiji dati odredjenu svotu novca,koju ja nisam imao,pa su me slali u ove dve.mozda se nesto promenilo.Probaj,predaj papire o svim nalazima,mozda ga posalju bas tamo.

Back