Molim Vas pomozite! Unapred HVALA!

Elle_77:
Kao prvo, nije ti vladar V, koliko sam uspela da vidim otišao u XII polje. Odnosno ...
Vladari V polja kod tebe su Mars i Pluton (prvenstveno Mars), pri čemu je prvi u 9. a drugi u 4. polju. Pošto veći deo V polja zahvata znak Strelca računamo i Jupitera koji je iako u XII polju, prilično jak, kao prvo što je sam jak u tom polju, a drugo što je još bitnije, u znaku u kojem je egzaltiran - Raku, i to u aplikacionom, jakom sekstilu sa svojim dispozitorom, Mesecom što je još dodatno, da kompletira sliku, simbol materinstva i rađanja.

Sama proanaliziraj ostale aspekte - mislim da je slika jasna i da sam ti dovoljno približila pravu sliku cele priče.
Tvoji strahovi proističu, rekla bih, zbog vladara V polja - Marsa, na 29. stepenu, i Plutona koji je iako u sedištu u Škorpionu ipak po prirodi stvari nije srodan simbolici materinstva i rađanja, čak štaviše. I, naravno, nezaobilazni Mesec u Devici - opšta tendencija cele tvoje ličnosti da brineš, bezgranično i do detalja, o svemu.
Istina.
Znas negde sam citala da ako je Mars ili Pluton (posto su prirode takve kakve jesu) donose teze porodjaje,abortuse,a u mojoj porodici tetke su imale teze porodjaje,jedna i pobacaje,nazalost.
Posto je moja planeta vladaoc Merkur (koja sama predstavlja decicu) u opoziciji sa Plutonom,a Jupiter mi otisao u dvanaestu kucu, zbog toga sam se jako uplasila.....
Hvala tebi puno,sto si mi pomogla da malo bolje shvatim.
Mozes li mi jos reci ovako,moj Mars tj.muskarci su u kvadratu sa Uranom.sa planetom braka,a Sunce koje isto predstavlja muskarce je u inkonjukciji sa Uranom?Uran mi je u jarcu,sto znaci da cu tesko do braka,pa jeli to muskarci nece zeleti brak ili sta vec....veliki pozzzzz i veliko hvala :)

Little sunshine:
Istina.
Znas negde sam citala da ako je Mars ili Pluton (posto su prirode takve kakve jesu) donose teze porodjaje,abortuse,a u mojoj porodici tetke su imale teze porodjaje,jedna i pobacaje,nazalost.
Posto je moja planeta vladaoc Merkur (koja sama predstavlja decicu) u opoziciji sa Plutonom,a Jupiter mi otisao u dvanaestu kucu, zbog toga sam se jako uplasila.....
Hvala tebi puno,sto si mi pomogla da malo bolje shvatim.
Mozes li mi jos reci ovako,moj Mars tj.muskarci su u kvadratu sa Uranom.sa planetom braka,a Sunce koje isto predstavlja muskarce je u inkonjukciji sa Uranom?Uran mi je u jarcu,sto znaci da cu tesko do braka,pa jeli to muskarci nece zeleti brak ili sta vec....veliki pozzzzz i veliko hvala :)

Ajoj, pa nije tebi vladalac Merkur :roll: Vladar ti je Sunce jer vlada znakom tvog podznaka, Lavom. (da ne objašnjavam dalje šta i kako)
I nije Mars u kvadratu sa Uranom ...:roll: suviše je to širok orbis (9 stepeni) za te planete.

Dajte malo pročešljajte teme ovde, da ne bih stalno objašnjavala osnovne stvari ... Na x mesta se ponavljalo šta su i ko su vladari, itd itd ...

Back