Molim vas pomozite mojoj deci

kidsofhope

Početnik
Poruka
2
Dragi moji prijatelji,

Moje ime je Gabriela Rolovic-Schryver i ja živim u Cambridge, Ontario, Kanada. Ja sam samohrana majka od dva bolesna decaka: Nicholas (9 godina) i Alexander (3 godine). Moja deca su bila zdrava dok nisu dobili vakcine ovde u Kanadi.

Nicky je dobio vakcinu sa 2 1/2 meseca i poceo da ima napade (epilepsiju). Od onda, Nicky je kao mala beba, samo u telu devetogodisnjeg decaka. Od 2 godine, Nicky mora da koristi invalidsku stolicu i potpuno je zavisan od drugih za svakodnevne aktivnosti (hranjenje, presvlacenje, pelene, kupanje, itd.) i ne može da sedi sam, niti drzi uspravno glavu. Nicky ne komunicira verbalno.

Alex je bio pricao i blebetao, čak i poceo da hoda. Doktorka nas je ubedila da mu damo tetanus vakcinu jer je mogao da se povredi. I od onda, Alex više ne hoda, ne prica (samo guguce) i ne može da sedi sam, niti drzi svoju glavicu gore.

Probali smo toliko puno stvari da bismo im pomogli. Ja sam sada razvedena i otac od dece vise nije uopste ukljucen u njihov zivot. Oni imaju samo mene i moje roditelje.

Pronasla sam im lek... konacno... Celije iz pupcane vrpce mogu da im pomognu, ali to nije dozvoljeno u Kanadi i Americi. Jedini tretman koji postoji da može da im pomogne je u Kini. Da bih mogla da ih odvedem, moram da skupim $60.000 americkih dolara. Ja to ne mogu sama nikako i treba mi pomoć. Koliko god mozete da pomognete, moja braco i sestre... od srca vam zahvaljujem.

Napravila sam website i volela bih da vas pozovem da procitate nasu pricu i vidite kako može svako od vas da pomogne. Molim vas kazite i vasim prijateljima da nas posete... koga god znate...

www.kidsofhope.ca

Od srca vam zahvaljujem... i želim sve najbolje vama i vasim porodicama.

Gabriela
kidsofhope@rogers.com

Back