Ika.vlada.djole
Početnik
- Poruka
- 2
Dobar dan, ja sam vlasnica prelepog labradora Djoleta koji ima 8 meseci i koga smo decko i ja uzeli dok je bio mali mali...a prica je bas lepa...jedno vece smo nasli izgubljenog zlatnog retrivera koji je tuzan lezao na autobuskoj stanici,cuvali smo ga tri dana,obilazili veterinarske stanice medjutim pas nije bio cipovan, odlucili smo da ga cipujemo ako ne nadjemo vlasnike...dali smo mu ime Djole i poceo je da se odaziva,kupili mu hranu,setali ga na Kosutnjaku i uzivali sa njim, a vec je znao da stane da pruzi sapicu...mnogo pametan pas...i tako treceg dana ja krenem u setnju sa njim a decko zove da dodjem u jedan kafic sa psom jer je nasao vlasnike, to je bio pas jedne male devojcice koja se rasplakala kad ga je opet videla.Pas se zvao Ben i pobegao je njenom deki iz dvorista na Kosutnjaku i decko i ja smo ga to vece nasli. Nakon toga mi je bilo veoma tesko pa je decko nasao stene labardora u odgajivacnici i odveo me jedan dan da ga uzmemo, bila sam presrecna jer ceo zivot zelim da imam psa,da se brinem o njemu i da sa nekim prosetam kad god imam vremena. da se izigramo i da ga naucim raznim stvarcicama...ali moji to nikada nisu dali...Djoleta smo drzali u dvoristu kuce u kojoj smo iznajmljivali stan, cak je i kucicu imao i sve je bilo u redu dok decko nije nasao posao u inostranstvu i morao je da ode, a ja sam se preselila kod mojih koji ne zele da prime Djoleta.On je sada kod bake mog decka u Cacku, zena ima 80 godina i pristala je da ga privremeno pricuva medjutim ona je bolesna i ne moze vise da se brine o njemu jer je porastao...Mnogo sam se vezala za njega i ne bih da ga dam a jos manje prodam, pa bih molila ako neko od vas ima boks ili kucicu u svom dvoristu,ako imate slicnu rasu, da li bih mogla Djoleta da smestim tu? Naravno dogovorili bismo se da placam to, dolazila bih svaki dan da ga vidim nahranim prosetam...samo da ga ne dajem...