Neistrazena
Elita
- Poruka
- 17.359
Šta predlazete kao poklon curici za 6. rodjendan? Ne pitajte sta voli jer to sto voli manje-vise ima. Treba mi nova krv 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da sve one danas vole da izgledaju ko s pinka pa neka fensi krpica torbica
Što ne kupiš lutku?![]()
Šminku?Da nije prerano?
Eee, kad se setim da sam se igrala lutkama skoro do 12 godine.
A sad se i mladja deca uveliko sminkaju i izlaze.
Ja bih joj kupila neki deo odece, majcicu neku, leto je, valjda.
A te stiklice, sminkanje i sve ostalo sto decu pretvara u 'devojke' bih svom detetu, da ga imam, strogo zabranila, pa moze da place i vristi do sutra.![]()
![]()
Pa kad je mondenka ko što kažeš kupi joj neko lepo ogledalo, dečiji ili u nekom indijskom šopu, ima da padne u nesvest kad vidi i neke džidžubidže za kosu....Možeš i nekog kućnog ljubimca, akvarijum i ribice...
ja sam devojcici moje drugarice za 6 rodjendan kupila hello kitty zavese i tepih (tih dana su renovirali kucu i ona je konacno dobila svoju sobu)
jednu crvenu kutiju sa ogledalom i fiokama za snale (napunila je snalama i gumicama) i klompe (koje obozava i samo sto ne spava u njima)
ja sam devojcici moje drugarice za 6 rodjendan kupila hello kitty zavese i tepih (tih dana su renovirali kucu i ona je konacno dobila svoju sobu)
jednu crvenu kutiju sa ogledalom i fiokama za snale (napunila je snalama i gumicama) i klompe (koje obozava i samo sto ne spava u njima)
Svaka čast, ti si se baš lepo isprsila. I tepih i zavese...Verujem da je ta kutija sa ogledalom preslatka, a i te fiokice i pregrade, to devojčice mnogo vole da pakuju svoje sitnice...
Šta predlazete kao poklon curici za 6. rodjendan? Ne pitajte sta voli jer to sto voli manje-vise ima. Treba mi nova krv![]()
Pa daj nesto kakva je devojcica kakvog karaktera?
To je najobicnije faza bojenja i pevanja...![]()
Bogu hvala što nemam ćerku. Kad bi mi tražila štikle i šminku sa 6 godina, bacila bih se u Dunav.![]()
Mili, mozda je tvoje detinjstvo bilo bojenje i pevanje (objsnjava mnogo toga) ali deca su generalno naprednija.![]()
Kupi joj knjigu - možda još nije kasno za nju, i ako pročita nešto dobro, može da zavoli čitanje i poraste u pametnu osobu, a ne malu sujetnu lutkicu.
Šta predlazete kao poklon curici za 6. rodjendan? Ne pitajte sta voli jer to sto voli manje-vise ima. Treba mi nova krv![]()