Molim prijedlog

Eee, kad se setim da sam se igrala lutkama skoro do 12 godine. :D
A sad se i mladja deca uveliko sminkaju i izlaze. :dash:
Ja bih joj kupila neki deo odece, majcicu neku, leto je, valjda. :)
A te stiklice, sminkanje i sve ostalo sto decu pretvara u 'devojke' bih svom detetu, da ga imam, strogo zabranila, pa moze da place i vristi do sutra. :rtfm: :mrgreen:

Eee, kad se setim da sam se igrala lutkama skoro do 12 godine. :D
A sad se i mladja deca uveliko sminkaju i izlaze. :dash:
Ja bih joj kupila neki deo odece, majcicu neku, leto je, valjda. :)
A te stiklice, sminkanje i sve ostalo sto decu pretvara u 'devojke' bih svom detetu, da ga imam, strogo zabranila, pa moze da place i vristi do sutra. :rtfm: :mrgreen:

Ja sam od onim koje kupuju djeci (svojoj i tudjoj) slikovnice, knjige, plastelin, kockice, slagalice, bilo sta edukativno... + odjeca, naravno. Ono sto nikad nisam i necu kupiti/pokloniti je oruzje. Evo sad mi pade na pamet da bih mogla neku lampu, luster, nesto za na zid :think:

Pa kad je mondenka ko što kažeš kupi joj neko lepo ogledalo, dečiji ili u nekom indijskom šopu, ima da padne u nesvest kad vidi i neke džidžubidže za kosu....Možeš i nekog kućnog ljubimca, akvarijum i ribice...

ja sam devojcici moje drugarice za 6 rodjendan kupila hello kitty zavese i tepih (tih dana su renovirali kucu i ona je konacno dobila svoju sobu)
jednu crvenu kutiju sa ogledalom i fiokama za snale (napunila je snalama i gumicama) i klompe (koje obozava i samo sto ne spava u njima)

ja sam devojcici moje drugarice za 6 rodjendan kupila hello kitty zavese i tepih (tih dana su renovirali kucu i ona je konacno dobila svoju sobu)
jednu crvenu kutiju sa ogledalom i fiokama za snale (napunila je snalama i gumicama) i klompe (koje obozava i samo sto ne spava u njima)

Definitivno - kutija (znam i koja, neka srebrna sa sljokicama :eek:), cetka za kosu i milion snala i gumica za kosu unutra. HVALAAAAA!

Svaka čast, ti si se baš lepo isprsila :klap:. I tepih i zavese...Verujem da je ta kutija sa ogledalom preslatka, a i te fiokice i pregrade, to devojčice mnogo vole da pakuju svoje sitnice...

Bogu hvala što nemam ćerku. Kad bi mi tražila štikle i šminku sa 6 godina, bacila bih se u Dunav.:sad2:

:rotf: :rotf: :rotf:

Ma divne su curice. I ja, kad bi me neko pitao sta bi, rekla bih da hocu vikendicu na moru :manikir: , a onda bih se apetiti suzili do recimo sata, torbe..... Tako i kod njih. Pitas ih bez granica i djeca kazu. Kad sam svoju curicu pitala sta bi htjela da joj donese Djed Mraz odgovorila mi je BOJICE ili BARBIKU (i jos je naglasila da ima u Kineza i da moze ta jer nije skupa) :eek: A bojica i barbika puna kuca.

Mili, mozda je tvoje detinjstvo bilo bojenje i pevanje (objsnjava mnogo toga) ali deca su generalno naprednija. :)

Moje detinjstvo nije bilo takvo, ja govorim o devojcicama,
Moja tetka je vaspitacica (predskolsko) i slusam kako sad zadnje dve generacije devojcice samo vole da pevaju i da crtaju... :D
A ti prestani vise da juris moje postove samo zato sto ti ne odgovara to sto ne podrzavam homoseksualce.

Šta predlazete kao poklon curici za 6. rodjendan? Ne pitajte sta voli jer to sto voli manje-vise ima. Treba mi nova krv :mrgreen:

zaista je bitno kakav je karakter tog diteta i što voli ..
ali ovako opce .. raspitaj se za cim danas dica lude u toj dobi ..

ja se sicam da smo mi pizdili za onim dudicama privjescima .. i kad mi je netko poklonio samo jednu.. ja san trila izletit iz svoje kože koliko san bila sritna ..

Back