molim brz odgovor

Da, posto je informisanost o Kamenici presudna za lecenje svega :lol: Ti si stvarno urnebesna :)
Znam dosta o njima, ali da nekog iz Beograda saljes Bogu iza nogu da bi uradio nesto sto moze jednako ili bolje da uradi u Beogradu, pa to je jedna od najglupljih stvari koje mozes da kazes.

tek sad vidim poruke, nisam imala net ovih dana...

:::koga interesuje:::
zakazala sam bila privatno na VMA ali im se pokvario uredjaj, i mogli su da mi zakazu tek za nedelju dana a meni je bilo jako hitno. inace, MR kod njih je 11800. pozvala sam doktora i rekao mi je da uradim MR u euromediku i nisam se pokajala. kosta 10000, 9000 uz lili racun, odrade brzo i profesionalno, odmah su me primili. MR kolena je trajao 20ak minuta, nije bilo 'strasno' kao sto sam ocekivala, cak mi se bilo i prispavalo. ali, najvise me je odusevio izvestaj doktora koji je bio toliko dobar i temeljan da doktor na banjici nije ni gledao snimke, vec je samo procitao izvestaj.

toliko od mene, srecno! :)

Udaljenost je vazdusnom linijom 65 km, putem 89.85. Rekao bih, prilicno Bogu iza nogu u poredjenju sa istom procedurom koja moze da se uradi na "dve stanice od stana".
To da ne putujem, tu si me uhvatila, evo sav se crvenim od sramote. :rumenko::rumenko::rumenko:

Poslednja izmena:

Back