molim brz odgovor

Samo nogu. ali nemaš nikakvog razloga
za strah.
Sve na magnetnom principu ne osećaš
Stave te u nešto nalik na bure i skeniraju.

Od svih snimanje je jedino mnogo zeznuto
snimanje vena, tj kad ti ubrizgaju kontrast
u venu.
Zahebano.
Vrlo.

Poslednja izmena:
Nije nista strasno i neznam zasto se pravi tolika fama oko tog snimanja . prostor je dovoljno veliki , sirok i svetao ... nema potrebe za klaustofobijom.
Ukoliko je bas nekom neprijatno dobice inekciju za smirenje i sve ok . Mene zvukovi unutra kad krene rad podsecaju na vozove . I sve traje vrlo kratko , nekoliko minuta

Магнетна резонанца није штетна,тј.не емитује икс зраке,као скенер.
Снимање ће ти трајати највише 20так минута.
Простор је широк,и звук није толико узнемирујућ. Ови модернији као да преду,буквално. :)

Meni su snimali pete i ostavili su mi glavu da viri. Na klinici gde sam radio MR cela jedna bocna strana aparata je otvorena.
Snimanje treba da traje 30 minuta pod uslovom da se ne pomeras i ne govoris. Ako se pomeris citava sekvenca se ponavlja i to dodaje jos vremena.

Ma "nece nista" samo su aparati najnovije generacije i tamo su najstrucniji ljudi.Jbg sad meni sto snimak nije uspeo to je druga tema,i ne bih o tome.Ja je "saljem" gde bih i sebe slala znaci prijateljski.

Tvoja je stvar sto ne znas za dalje od bga,a razlog ne znam to ces nam ti bolje objasniti...Nego ako ti kao doktor,da li ucis jos ili radis vec ne znam to,nisi cuo za Sr.Kamenicu i njihovu strucnost i opremljenost,onda pocepaj diplomu ili se ispisi sa faxa dzabe ti je sve.

Back