Molim administratora foruma da procita ovo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

User Friendly

Buduća legenda
Poruka
25.007
Ne razumem ovu politiku foruma sto se tice moderacije.

Tek sto je forum malo zaziveo, ovi moderatori kao da zele da ga satru. Prvo me jedan moderator nazove seljakom, a neki drugi mi brise postove.
Stvarno je bzvze, nikog ne vredjam, ne spamujem glupim temama, stvarno se normalno ponasam prema drugim korisnicima i onda me lica koja predstavljaju ovaj forum zajebavaju.
Oni mogu da misle o meni svasta, ali samim cinom sto su moderatori oni predstavljaju ovaj forum i nemaju pravo da me sikaniraju. Ne kapiram cemu sam zasluzio takav tretman s obzirom da sam na forumu 12 godina i da imam toliko postova na ovom forumu.
Ako je to politika administratora i foruma krstarice, onda nemam zaista sta da trazim ovde vise. Stvarno nema smisla ovo ponasanje.

Ma neka je zao, nemam ja nista protiv toga da me zezaju obicni korisnici, i to je zivot. Ali moderator bi trebao biti neko ko je zreo i pravedan, a ne neko ko ce zloupotrebljavati svoje moci da vredja pa da brise poruke i banuje korisnike. To je vec douchebag.
Mislim da je bolje da forum bude malo fleksibilniji i zivlji, nego da bude maximanlo PC i da bude mrtav.

Ne razumem ovu politiku foruma sto se tice moderacije.

Tek sto je forum malo zaziveo, ovi moderatori kao da zele da ga satru. Prvo me jedan moderator nazove seljakom, a neki drugi mi brise postove.
Stvarno je bzvze, nikog ne vredjam, ne spamujem glupim temama, stvarno se normalno ponasam prema drugim korisnicima i onda me lica koja predstavljaju ovaj forum zajebavaju.
Oni mogu da misle o meni svasta, ali samim cinom sto su moderatori oni predstavljaju ovaj forum i nemaju pravo da me sikaniraju. Ne kapiram cemu sam zasluzio takav tretman s obzirom da sam na forumu 12 godina i da imam toliko postova na ovom forumu.
Ako je to politika administratora i foruma krstarice, onda nemam zaista sta da trazim ovde vise. Stvarno nema smisla ovo ponasanje.
Daj mi link gde te je mod nazvao seljakom

opet mi je obrisao poruke na temi Neiskustvo ili marihuana cini svoje? :lol: Brt patetican si. Ono nema sanse da je bio spam, niti vredjanje korisnika.
Vidi..ima sanse da je bio spam i vredjanje korisnika :lol:
Korisnik je otvorio temu a ti si odmah u startu mu ismejao temu a i njega ..taj post ti je obrisan

sledeci post je bio vulgaran i komentarisanje moderacije
Omg koji je ***** sa ovim moderatorima? U cemu je jebena fora sa brisanjem komentara vise?

a ovaj je omalovazavajuci , tako da je korisnik prestao da pise
Ako ovo nije smesno ja ne znam st je. Lik je patetican, pgotovu sto ima skoro 28 godina. Ako do sada nisi sposoban da ***** barem 10 minuta i barem dva tri puta zaredom, onda jbga.

Poslednja izmena:

To je bila opaska na tvoje hvalisanje ali svakako cu da opomenem moderatora

ti si mu uzvratio nazvavsi ga "sabanom" usput si vredjao i ostale moderatore sa testom inteligencije

koji saban. Prvo mi kaze da sam ljakse, a onda mi obrise poruke. Duplo dno.

Trebalo bi da uvedu neki test inteligencije na ovom forumu pre nego sto daju nekom moderatorsku poziciju, mnogi problemi bi se tako resili.

nije smesno niti je bilo u redu da ismejavas i omalovazavas postavljaca teme
Ok, kriv sam. Je li tesko nekom moderatoru da mi to napise, a ne da mi cepi post bez preke potrebe i objasnjenja? Kao da je to jedini problem na ovom forumu.
Da se ta polikitka striktno primenjuje, mogli bi da ugasite pdf politika. Nije mi jasno sta dobijate time?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back