Dakle... Uz izvinjenje sto se ubacujem u vase teme, zelala bih da vas zamolim za misljenje, vasa iskustva i sl.
Naime, volim coveka koji je otac troje dece (12, 15 18 godina). On se razveo pre 4 godine, deca zive sa majkom, ali u istoj kuci sa njim (kuca je "dvojna"). U svakom slucaju, deca znaju da neko postoji u tatinom zivotu, ali se nikada nismo sreli. Ja na tome ne insistiram iako mi on jako puno prica o njima, te sam ih vec na neki nacin upoznala i gajim veoma veliku simpatiju i naklonost prema njima (klinci su mu zaista divni). Sustina je da verujem kako je on taj koji ima iskljucivo pravo da odluci kada ce (i da li ce) me upoznati sa njima. Ono sto od vas zelim da saznam, to je kako razmisljate na tu temu, kako reagujete, kako prihvatate nove ljubavi svojih roditelja, da li je suocavanje sa novom zenom u tatinom (ili muskarcem u maminom) zivotu novi veliki stres za vas, da li biste u ovoj situaciji vise voleli da se sretnete sa tom "nekom" ili da ostane ovako...? Konacno, da li vise volite kada vam roditelji ostaju sami nakon razvoda ili kad se upuste u noe veze i eventualno formiraju nove porodice?
Nadam se da ne treba da napomenem kako zaista mislim da je interes te dece ipak na prvom mestu...