Molba za moderatore

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

sashaman

Početnik
Poruka
15
Poštovana gospodo,

S obzirom da nemam drugi način da kontaktiram moderatore, konkretno moderatora zaduženog za Zdravlje, ovom prilikom želim da se tema koju sam započeo, tiče se Oružja za borbu protiv bolova otključa i da se slobodno komentariše na temu koju sam postavio, jer je bez razloga zaključana i u najmanju ruku pogrešno shvaćena i tema i uređaj o kojem se diskutovalo.
Pain Away je registrovan kao medicinsko sredstvo IIa klase u Agenciji za lekove i medicinska sredstva, samim tim je iluzorno postavljati etiketu neozbiljno uz taj uređaj.
Georgejune - uređaj ne zamenjuje tradicionalnu akupunkturu, već zbog prirode i principa na kojem radi, može da se koristi na akupunkturnim (preciznije akupresurnim) tačkama za simptome koji se stimulacijama tih tačaka i tretiraju. Sve je opisano u uputstvu koje se dobija uz Pain Away, slikovito i tekstualno.
Ne može da ti se desi novo groblje i da pogrešiš tačku, jer je uređaj neinvazivan, odnosno ne vrši penetraciju kože, već stimulaciju tačaka (velika razlika).
Hedonista - ne postoji aktivna supstanca. Uređaj se sastoji od piezoelektričnog mehanizma određene frekvencije (1-2Hz) i funkcioniše po principu TENS-a. Indikacije su mnogobrojne i najbolje je pogledati na www.uklonibol.com za detaljniji opis, da ti ne bih napamet nabrajao.
Kontraindikacije su: pejsmejker (ukoliko ga imate), prvih 16 nedelja trudnoće, na i u neposrednoj blizini očiju, na mokroj koži, blizu zapaljivih tečnosti, ukoliko patite od epilepsije, na otvorenim ranama, na karotidnim arterijama vrata i na larinksu i farinsku, tačno iznad srca i u toku vožnje.
Neželjena dejstva - ne postoje, jer se može upotrebljavati koliko god je potrebno i funkcioniše na potpuno prirodnom principu neutralisanja bola.
Može da se kupi u nekoliko evropskih zemalja i u UAE, ali uskoro bi trebalo da se pojavi i na našim prostorima, u slobodnoj prodaji u apotekama i specijalizovanim objektima.
Ja sam ga u Italiji platio 30e i s obzirom da će mi trajati naredne 2-3 godine i da mi je već pomogao nebrojeno puta, smatram da je pristupacna cena i da je pametna investicija.
Snošaj Efendija - Pain Away je uređaj koji smiruje i ublažava razne vrste hroničnih i akutnih bolova (nešto što će ti pomoći, da ne moraš da gutaš brufene, andole i diklofenake) i to mu je jedina svrha, nije uređaj koji leči ili zamenjuje terapije, prema tome
ukoliko su indikacije ove koje si ti opisao, logično bi bilo otići kod specijaliste za te probleme. U uputstvu jasno piše da Pain Away nije zamišljen niti namenjen kao sredstvo lečenja. Mene je boleo zub, lumbalni deo leđa, moja devojka je imala menstrualne bolove i u svemu tome nam je Pain Away izašao u susret umesto dotadašnjih brufena koje je ona pila i diklofenaka i nimulida koje sam ja pio za moje bolove.
Kako pacijent koji je laik za anatomiju moze da zna koje tacke na telu da stimulise?
Tako što mu je sve opisano tekstualno i slikovito u uputstvu za korišćenje (posebno za primenu na akupunkturnim/akupresurnim tačkama). Ako te boli određeni deo tela (deo mišića,tetive,skočni zglob itd.) onda je logično da primeniš uređaj na tom delu iliti bolnoj regiji.
Hedonista - kada prestanemo da čitamo i da slušamo šta nam se kaže, tada je sve otišlo bestraga.
Pepa Prase - daleko od toga da je zeznuta, jer je ispitana na institutima, između ostalih i na našem, poseduje sve potrebne sertifikate i posle više od 30 godina postojanja TENS metode nije zabeležen primer belaja. Naravno, ne kupate se sa upaljenim fenom i ne pušite na benzinskoj pumpi zar ne?
Na kraju NANCY011 - ne samo da je neozbiljno ovakvo zatvaranje teme, već je kontraproduktivno uskraćivati ljudima validne i profesionalne informacije koje im mogu pomoći ukoliko ih muče konkretne stvari kao što je bol. Nadam se da će ova tema postati aktivna ponovo i da će ljudi moći da pitaju šta god ih interesuje vezano za Pain Away, jer pored stvari koje sam pročitao i naučio, imam i vlastito iskustvo kao potporu za sve što sam napisao ovde, a sva profesionalna dokumentacija koja prati ovaj uređaj i činjenica da je ALIMS registrovao ovaj proizvod i dao mu zeleno svetlo, daju kredibilitet i pravo Pain Away-u da se kao aktivna i slobodna tema nađe u tvojoj rubrici foruma Krstarica.
Rado ću odgovoriti na sva pitanja koja imaš ili imate vezano za Pain Away.
Pošto Krstaricu doživljavam kao odličan domaći brend i mesto gde ljudi mogu nesmetano da vrše svoje socijalne aktivnosti, nadam se da smo rešili ovu malu neprijatnost.

Pozdrav svima.

Poštovani korisniče,
Kako ste i sami naveli, Krstarice jeste i ostaće brend, ali neće druge, buduće brendove reklamirati besplatno. Postoji sektor marketinga koji je za to nadležan. Pdf Zdravlje ima za svrhu da pruži informacije (ne reklamu), mogućnost razmene iskustava, podršku, etc ... korisnicima koji imaju zdravstveni problem ili interesovanje vezano za oblast medicine i farmacije, ali nikako neću dozvoliti da Vi ovde propagirate sredstvo protiv bolova, a da se prethodno ne prijavite službi za marketing i propagandu platite po cenovniku portala.

Srdačan pozdrav od moderatora pdf Zdravlje :)

Ko je zadužen za reklamiranje ovog brenda stvarno ne znam i započeo sam topic upravo zbog pružanja informacija (a ne reklame), zbog mogućnosti razmene mišljenja i iskustava i tako dalje. Podforum Zdravlje na forumu Krstarica svakako nije poželjno mesto za propagiranje bilo čega sem svoje zdravstvene misli i svojih stavova, dokle god je u domenu teme.
Sve što znam o onome o čemu sam pričao, znam jer sam pročitao, znam jer sam u struci i pričam o tome jer želim da podelim sa ljudima ono što drugačije ne bi mogli da znaju i smatram da svako ima pravo da pročita šta je neko drugi koristio za opadanje kose, za hemoroide, kako je koristio to, odakle mu, koliko ga je platio i slično...Ako Vam je to propaganda, bojim se da ste me jako potcenili sa "propaganda" izjavom i u isto vreme pokazali nezavidno poznavanje marketinga,a ja sam Vas sve onda precenio sa druge strane.
Po drugi put donosite pogrešan zaključak, da vidimo hoće li biti i trećeg?

Poštovani korisniče,
Kako ste i sami naveli, Krstarice jeste i ostaće brend, ali neće druge, buduće brendove reklamirati besplatno. Postoji sektor marketinga koji je za to nadležan. Pdf Zdravlje ima za svrhu da pruži informacije (ne reklamu), mogućnost razmene iskustava, podršku, etc ... korisnicima koji imaju zdravstveni problem ili interesovanje vezano za oblast medicine i farmacije, ali nikako neću dozvoliti da Vi ovde propagirate sredstvo protiv bolova, a da se prethodno ne prijavite službi za marketing i propagandu platite po cenovniku portala.

Srdačan pozdrav od moderatora pdf Zdravlje :)

U pravu si Nancy...Čak mislim da treba i ovaj uvodni post, u kome nadugačko i naširoko piše o pomenutom medicinskom sredstvu obrišeš, jer je i on sam po sebi reklama, koja treba da bude plaćena...:neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back