Molba za mišljenje

Bukovski Čarls

Početnik
Poruka
3
Već duže vrijeme,prilikom velike nužde ,imam krvarenje.Iako je problem prisutan duže vrijeme nije kontinuiran naime krvarenje nije stalno pisutno.Uglavnom prilikom promjene vremena ili kada je vrijeme nestabilno.Recimo skoro cijeli april,kišovito vrijeme, imam krvarenje.Nemam bolove priliko obavljanja velike potrebe nit u drugim okolnostima ali me sve to pomalo plaši.Molim za pomoć...

Već duže vrijeme,prilikom velike nužde ,imam krvarenje.Iako je problem prisutan duže vrijeme nije kontinuiran naime krvarenje nije stalno pisutno.Uglavnom prilikom promjene vremena ili kada je vrijeme nestabilno.Recimo skoro cijeli april,kišovito vrijeme, imam krvarenje.Nemam bolove priliko obavljanja velike potrebe nit u drugim okolnostima ali me sve to pomalo plaši.Molim za pomoć...
da nisi zbog kise vise u kuci sedeci na dupetu m

Moj savet ti je sledeci:Idi STO PRE,kod lekara opste prakse.Opisi mu svoj problem,i on ce ti dati UPUT kod specijaliste lekara,strucnjaka za vene.Taj lekar
je specijalista VARIKOLOG.Bilo da su u pitanju hemoroidi,ili bilo sta drugo,cim je u pitanju krvarenje,kod lekara se ide ODMAH ! Nemoj se zavaravati,da ce krvarenje
proci samo od sebe.Svaki dan,kojim odlazes odlazak kod lekara,moze imati samo lose posledice.

Celog zivota dva do tri puta godisnje imam jaku prehladu koja je na ivici bronhitisa. Kao manji sam imao cesto i bronhitis, kasnije je malo organizam ojacao a i imao sam vise svesti o tome da moram da se cuvam od nekih stvari koje mi skode. Inace to uglavnom izgleda tako sto pocne da mi curi nos i narednih dana lije iz nosa, ali bukvalno tece. Antibiotici, cajevi, dzakovi maramica i ptodje za 3,4 dana
Zadnjih godinu-godinu i po dana mi se desava da pocne da me boli grlo, nakon par sati bol je toliko jak da je neizdrzljiv da jedva mogu da govorim i jedem. Narednih sati se nastavi, jedva gutam!
Sutradan mi vec uveliko curi nos i pocinjem da kasljem. Ako ne odem vec tog dana kod lekara sutradan sam vec zreo za injekcije!! Znaci bukvalno odem i molim da mi daju injekcije jer antibiotici ne pomazu kad dodjem do te faze. Obicno taj period od pocetka prehlade do nekog kaslja i spustanja na pluca traje nekoliko dana dok kod mene za jedan dan stigne do izbacivanja slajma i ode sve na pluca! Dva tri puta mi se desilo da doktor nije mogao da veruje da mi je grlo toliko crveno i upaljeno!
Ono sto me zanima je da li je mozda moguce da su mi otisli krajnici skroz ili nepce u grlu ili sta vec...s obzirom da nakon case dve hladnog piva/soka/vode ja vec narednog jutra ne mogu da gutam?
Hvala!

Poslednja izmena:

Back