Molba za devojke...hitno...iseljenje u Australiju

• Začetnik teme Začetnik teme Paisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pametno...De gustibus non est disputandum.

Meni nikada nece biti jasni oni koje zanima kakve su motivacije drugih za iseljenje. Svako valjda ima pravo na svoje razloge, nekome je to samo para, nekome nesto mnogo drugacije... a svi su u pravu za svoje zelje. Identicna svar kao rasprava o ukusima.

Ja znam zasto sam otisao i dal i cu se vracati a zabole me za Miku, Ziku i Peru i njihove motive.

Kafeholicarko imam najozbiljniji predlog za tebe. ako imas australiski pasos mozemo odmah poceti precizno i ozbiljno da se dogovaramo o fiktivnom braku. svakako ces biti placena za to. predlog upucujem i drugim osobama zenskog pola koje imaju australiske papire. narkomanke i alkoholicarke-stop.
Mislim da ti je to jedino, pravo,najkrace i najsigurnije resenje - samo je potrebno naci nekoga ko te nece prevariti! Moras biti jako oprezan.

Emmily pravo zboris. znaci ako ima osoba zenskog pola sa australiskim papirima i zele da uradimo fiktivni brak (bice placene po dogovoru) mozemo odmah poceti da se precizno, temeljno i diskretno dogovaramo o tome. ja bih svoj deo dogovora potpuno ispunio, a zainteresovana osoba ako udje u to sa prevarantskim namerama samo gubi vreme jer imam iskustva i sa zapadom i sa oblastima prava.

Emmily pravo zboris. znaci ako ima osoba zenskog pola sa australiskim papirima i zele da uradimo fiktivni brak (bice placene po dogovoru) mozemo odmah poceti da se precizno, temeljno i diskretno dogovaramo o tome. ja bih svoj deo dogovora potpuno ispunio, a zainteresovana osoba ako udje u to sa prevarantskim namerama samo gubi vreme jer imam iskustva i sa zapadom i sa oblastima prava.

Ma znas sta ti je najgore - to sto kad se desi da neko nekoga prevari (a desava se jako cesto) ti ako si npr. "osetcena strana", ne mozes NISTA tu da uradis! Da je tuzis ne mozes jer radis nesto protiv zakonito,zato to ljudi i rade,uzmu pare pa nestanu,jer znaju da im niko nista ne moze....Ne mora ona nigde da pobegne sa parama, dovoljno je da ne saradjuje sa tobom tih 2 godine koliko mora i eto vec si ostecen i nista ne mozes dalje bez nje...naravno ima i pozitivnih slucajeva,pa ta druga strana ispostuje sve kako treba.Ma covek treba biti jako oprezan,a kad nekoga ne znas i radis takve stvari,onda ti ni oprez ne vredi! Verovatno je sreca najbitniji faktor!

Poslednja izmena:
Pozdrav svima!!!
S obzirom da smo svi ovde zainteresovani za odlazak u Australiju, sigurno neko moze da mi odgovori na pitanje.
Ja imam tetku tamo koja bi garantovala za nas; ona kaze da postoji varijanta da oni plate za nas sve (zdravstveno, socijalno..) za dve godine i da tako mozemo doci . Ako neko zna nesto o ovome neka se javi! Hvala unapred!!!

Pozdrav svima!!!
S obzirom da smo svi ovde zainteresovani za odlazak u Australiju, sigurno neko moze da mi odgovori na pitanje.
Ja imam tetku tamo koja bi garantovala za nas; ona kaze da postoji varijanta da oni plate za nas sve (zdravstveno, socijalno..) za dve godine i da tako mozemo doci . Ako neko zna nesto o ovome neka se javi! Hvala unapred!!!

Evo ti na ovom linku sve sto te interesuje, samo biraj opciju gde je sponzor bliski rodjak (ako je rodjena tetka ona spada u tu kategoriju).

//www.immi.gov.au/skilled/general-skilled-migration/176/

Ako nemas zanimanje koje je na SOL listi ili neznas dovoljno dobro engleski onda ovo ne vazi. Mozda postoje i druge opcije, ali ja za njih neznam.

Poz...

Ako ti je devojka u Australiji i to jos rodjena u Australiji onda bi ti ona mogla jedino pomoci,jer ona treba da zna tacno (ako zeli da te dovede u Australiju) sta ti je potrebno....zapravo,jedina varijanta ti je da se ozenis sa njom,(ako si mislio na to s obzirom da ti je devojka) a sve druge varijante dolaska u Australiju su zasebne i ne bitno je da li imas devojku ili ne.

Ona moze da se raspita u immigration service o tvom dolasku a ti mozes pogledati ovaj web site: http://www.immi.gov.au/

Pozdrav i srecno!

Back