Molba za brisanje naloga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 170502

Veoma poznat
Poruka
13.608
Pozdrav uvazenim moderatorima, administratorima i ostatku druzine. Nadam se da nisam omasio mesto za temu.

Kao sto naslov kaze, imam molbu za vas, ko god moze da mi pomogne, i nadam se da cete me shvatiti potopuno ozbiljno, za razliku od proslog puta. Ako se secate... ;)

Druzili smo se sto smo se druzili, od 2. maja 2005. na raznim nalozima. Sada vas najlepse molim, ako je ikako moguce da mi se OBRISU moji nalozi... Dakle, da stoji ono Gost...

Ovaj nalog Muska Sponzorusa
Moj drugi nalog I.S. Jastrebov

I jos jedna molba. Mnogo bi mi znacilo da se obrise trajno banovani nik, isto moj

Алексей, i ako je ikako moguce da se obrise blog koji je napisan na tom nalogu. Ovo bi mi mnogo znacilo, pa sad, vi uradite kako mislite da treba...

Znam da nisam bio najidealniji forumas, i da je bilo svega, ali eto, zao mi je ako sam nekog uvredio. Bez razloga, mislim. :lol:

Puno vas pozdravlja Aleksej. :gace:

tvoj odlazak sa foruma deluje jos neuverljivije ( ovo je napisao neko drugi sa mog naloga)

da li sada razumes poentu, ostani ulogovan u kaficu, faksu, i bilo ko moze da ti obrise nalog,
ovako se trazi potvrda preko maila, ako potvrdis regularno je,ako ne potvrdis ili si se predomislio ili nisi ti poslao zahtev

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back