Molba dekanu

• Začetnik teme Začetnik teme plc92
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

plc92

Početnik
Poruka
9
Pozdrav. Upisao sam specijalističke strukovne studije na fakultetu, međutim uvideo sam da to nije bila najbolja odluka i kada sam poslao mejl rukovodiocu studijskog programa koji je i jedan od prodekana sa pitanjem da li mogu da se prebacim na osnovne akademske i krenem početkom letnjeg semestra, rekao mi je da u ovom trenutku to nije moguće. Da li ima smisla da pišem molbu dekanu, mnogo mi je stalo do toga ali opet ne želim da izgleda kao da ne poštujem mišljenje prodekana?

Исто ће Ти рећи и један и други, што је и логично, са обзиром на то да је у питању иста високошколска установа.
Покушај када завршиш прву годину.

Koji fakultet? Koji smer? Ko ti je rukovodilac srudijskog programa? Ako si FTN onda su se tu mnoge stvari promnile od kada su smenili Cosica i stavili Doroslovackog. A jako me zanima kako si uspeo da se upises na specijalistice studije ( ako je FTN u pitanju ) kada ako se dobro secam one mofgu da se upisu tek nakon sto zavrsis osnovne studije...

Koji fakultet? Koji smer? Ko ti je rukovodilac srudijskog programa? Ako si FTN onda su se tu mnoge stvari promnile od kada su smenili Cosica i stavili Doroslovackog. A jako me zanima kako si uspeo da se upises na specijalistice studije ( ako je FTN u pitanju ) kada ako se dobro secam one mofgu da se upisu tek nakon sto zavrsis osnovne studije...

Зар није Дорословачки тренутни декан? Тако сам барем чуо од пријатеља који студирају тамо тренутно..

Završio sam visoku školu, pa sam nastavio na ftn-u, zaboravio sam to da napišem. Energetika, elektronika i telekomunikacije su u pitanju.

U zavisnosti od predmeta i ispita koje si tamo polozio mozes da upises odgovarajuci studijski program. Znaci racunaj na to da ti mozda neki ispiti nece biti priznati al dobar deo mora jer su se kao sto si i sam rekao upisao.
Nekada davno za moj odsek/usmerrenje mislim da je bio Borovica ili tako nekako, al tada je bio i Cosic dekan pa je bilo aleko lakse menjati usmerenje...

Ako je Cosic ostao prodekan ( mada nisam siguran ) moj savet je da vidis preko njega, on se dosta zalagao za studente. dakle napises molbu, napises razlog i propratno pismo zasto zelis da upises drugo usmrenje, prihvatis uslove i to je to

Зар није Дорословачки тренутни декан? Тако сам барем чуо од пријатеља који студирају тамо тренутно..

Pa to sam i napisao, mada sada kada je ubio onog pesaka nisam siguran dal ge je neko trenutno zamenio :)

Ćosić je bio dobar-sve može. Čak sam i radio diplomski kod njega (zezali su me njegovi asistenti pola godine, al kad su stvari došle u ruke Ćosića brzo je to završeno). Probaj kod Doroslovačkog-nema šta da izgubiš. Ja lično sam čuo da je gad, i bio sam na nekoj diskusiji o nekim aktima fakulteta na kojoj svadjao sa Brujićem sa Gradjevine, pomalo ga ponižavajući i na ličnoj osnovi. Čuo sam da ni Brujić nije cveće, ali Dorslovački mi je tu delovao u stilu : Ja sam dekan, a ko ste vi kolega...

Lepo :D ... napisaću molbu Doroslovačkom, sve detaljno objasniti, pa šta bude... iako sam svašta čuo o njemu.

Heh. doroslovacki je, hmmmm ne bas narocito fin. Mnogi ga iz Jovine gimnazije pamte ne po bas nekom narocito lepom secanju...

Ćosić je bio dobar-sve može. Čak sam i radio diplomski kod njega (zezali su me njegovi asistenti pola godine, al kad su stvari došle u ruke Ćosića brzo je to završeno). Probaj kod Doroslovačkog-nema šta da izgubiš. Ja lično sam čuo da je gad, i bio sam na nekoj diskusiji o nekim aktima fakulteta na kojoj svadjao sa Brujićem sa Gradjevine, pomalo ga ponižavajući i na ličnoj osnovi. Čuo sam da ni Brujić nije cveće, ali Dorslovački mi je tu delovao u stilu : Ja sam dekan, a ko ste vi kolega...

Dobro si cuo za njega. Meni je njegova cerka predavala matematiku, j kod nje sam polagao jer sam odlagao duze vreme. za razliku od njega on je sasvim Ok devojka.

Pozdrav. Upisao sam specijalističke strukovne studije na fakultetu, međutim uvideo sam da to nije bila najbolja odluka i kada sam poslao mejl rukovodiocu studijskog programa koji je i jedan od prodekana sa pitanjem da li mogu da se prebacim na osnovne akademske i krenem početkom letnjeg semestra, rekao mi je da u ovom trenutku to nije moguće. Da li ima smisla da pišem molbu dekanu, mnogo mi je stalo do toga ali opet ne želim da izgleda kao da ne poštujem mišljenje prodekana?

Jel ti obrazlozio zasto ne mozes?

Uputi molbu dekanu, zakazi sastanak s njim... i obrazlozi sta se desilo, i zasto mislis da ce to biti pogresan korak za tebe ako upises strukovne studije, a ne ovo drugo....itd.

Pokusaj. :hvala:

Mozda i postoji valjan razlog, zasto je nemoguce poceti od letnjeg semestra...zbog plana i programa studija itd.
ali trazi razlog da znas....
Mislim da bi to bilo korektno prema jednom studentu...

Poslednja izmena:
Jel ti obrazlozio zasto ne mozes?

Uputi molbu dekanu, zakazi sastanak s njim... i obrazlozi sta se desilo, i zasto mislis da ce to biti pogresan korak za tebe ako upises strukovne studije, a ne ovo drugo....itd.

Pokusaj. :hvala:

Mozda i postoji valjan razlog, zasto je nemoguce poceti od letnjeg semestra...zbog plana i programa studija itd.
ali trazi razlog da znas....
Mislim da bi to bilo korektno prema jednom studentu...

Samo je kratko rekao da to sada nije moguće pošto je nastava počela na oba stepena studija. Pokušaću sa molbom.

Samo je kratko rekao da to sada nije moguće pošto je nastava počela na oba stepena studija. Pokušaću sa molbom.

Pa pokusaj...

Nece ti niko to zameriti.

Ja nisam studirala u Srbiji, pa ne znam ni nikad pocinje semestar :hahaha:

Na mom faxu bi to bilo u zavisnosti koliko si propustio.

Recimo, ako je uslov da se izadje na ispit - ne vise od 3 izostanka- a 3 nedelje su vec prosle~~~~
to znaci da nema smisla posto i onako neces moci da izladjes na ispite u ovom semestru ^^

Back