Moje prvo pitanje na forumu!
Star sam 65 godine , već duže vremena mi smrdi mokraća,
molio bih malo saveta.
Pozdrav!
molio bih malo saveta.
Pozdrav!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obrati se svom lijecniku obiteljske medicine. Tamo ces dobiti najbolji i najstrucniji odgovor.Moje prvo pitanje na forumu!
molio bih malo saveta.
Pozdrav!
Без анализа све друго је наглабање. Уради лабораторију и обрати се урологу.Moje prvo pitanje na forumu!
molio bih malo saveta.
Pozdrav!
Hvala!Obrati se svom lijecniku obiteljske medicine. Tamo ces dobiti najbolji i najstrucniji odgovor.
Шалу на страну, уме да смрди итекако услед инфекције, моктаћних канал, бешике, проблема са бубрезима....jos nisam cuo da mokraca mirise..
Ako tismrdi mokraca,verovatno imas mulja u mokraci,a s tim i bakterije.Odmah ko Urologa,da se ne iskomplikuje vise.Ume da bude veoma bolno i neprijatan svrabez.Ako pijes neke lekove,mogu i oni biti uzrok tome.Opet proveri sa specijalistom,da ti daju druge lekove.Moje prvo pitanje na forumu!
molio bih malo saveta.
Pozdrav!
jest da ne mirisi ali umere, miris a jak miris je nesto drugo.jos nisam cuo da mokraca mirisejest
jedna analiza mokrace i urino kultura ce da pokaze da li ima nesto sto izaziva intezivniji miris mokrace nego sto je uobicajenoMoje prvo pitanje na forumu!
molio bih malo saveta.
Pozdrav!
Onda je verovatno odlekova,jer je to i kod mene,samo ja vec dugo pijem lekove i ujutruje veoma jak nepozeljan miris mokrace.Samo treba sto vise tecnosti da to protera,pa makar te budilo i nocu da moras odlaziti u WC,ali smanjice te ruzne mirise.Hvala za savet, pijem lijekove pre 2 meseca sam operisao koleno dao protezu pa pijem lekove protiv bolova.
Pozdrav..
Obože. Idi kod urologa. Daj mokraću na analizu. Znam da zvuči fuj, ali ne mora i po pravilu nije ništa naročito. Zakačio si neku infekciju.Moje prvo pitanje na forumu!
molio bih malo saveta.
Pozdrav!