Mokra šoferšajbna

lukabeograd

Ističe se
Poruka
2.042
Kako se resiti ove odvratne vodurine na soferci?

Cesto mi se desava kada ulazim u auto da mi je soferka puna vode i magle...proverim da li je i drugim kolima na parkingu tako, i nije....mogu da pustim klimu da duva i odmagli, ali za to moram da cekam da se auto zagreje prvo. Sto znaci da kad krenem, prvih 10-ak min voznje ne vidim gde idem....cak je i krpom nemoguce srediti, jer ostaje zamagljeno....Kolicina vode je dosta velika, krpa bude skroz mokra nakon brisanja...

1.jpg

2.jpg

Promeni šoferku ali nemoj i šofera, kad zna da vozi da ni ne vidi gde vozi hahaha... :P

Mada možda i jelenska krpa, ili samo jedno dobro pošteno ribanje... :P vidi kod stručnjaka za staklo.

A rešenje ti je kad žuriš, da kreneš ranije, upališ grejanje, i sredićeš prozor.... vozi mi se stari golf....

ah koliki sam uf....

Cesto mi se desava kada ulazim u auto da mi je soferka puna vode i magle...proverim da li je i drugim kolima na parkingu tako, i nije....mogu da pustim klimu da duva i odmagli, ali za to moram da cekam da se auto zagreje prvo. Sto znaci da kad krenem, prvih 10-ak min voznje ne vidim gde idem....cak je i krpom nemoguce srediti, jer ostaje zamagljeno....Kolicina vode je dosta velika, krpa bude skroz mokra nakon brisanja...

Pogledajte prilog 1101451

Pogledajte prilog 1101453
Ulazi ti voda .. moze preko soferke ako si menjao nedavno a moze i da ti ulazi preko gepek brave .. VW znaka kojim se otvara gepek ima cev koja sluzi za drenazu to im je standardna greska .Kad otvoris gepek sa unutrasne strane na sredini imas rupu ...iznad mehanizma za zakljucavanje kroz nju dolazi cev sa brave za dren .. Vidi jel ti vlaga u gepeku ako je vlazno kupi novu cev i promeni . Golf 7 je u pitanju ?

Poslednja izmena:
Ulazi ti voda .. moze preko soferke ako si menjao nedavno a moze i da ti ulazi preko gepek brave .. VW znaka kojim se otvara gepek ima cev koja sluzi za drenazu to im je standardna greska .Kad otvoris gepek sa unutrasne strane na sredini imas rupu ...iznad mehanizma za zakljucavanje kroz nju dolazi cev sa brave za dren .. Vidi jel ti vlaga u gepeku ako je vlazno kupi novu cev i promeni . Golf 7 je u pitanju ?
Jeste...Danas sam proverio, al nije to...narucio sam novi filter kabine, pa cemo da vidimo jel to pomaze...

Ima kod nekih automobila je ispod haube tj ispod brisača, neki kretenski modeli svačega ima. Ideš da ga promeniš a u njemu žive žabe i krokodili.

Menjam naravno košta nešto smešno ne prepoznaješ sarkazam jer si operisan od komplikovanije komunikacije i odnosa.

Ili imas dosta vlage u autu (patosnice ili opsivka vlazna) a ako si menjao soferku moguce da je tanja nego fabricka. Ako ti samo magli, pokusaj da pre nego parkiras auto otvoris prozore i ugasis grejanje, da smanjis kondenzaciju unutar kabine.
Posle zamene soferke i meni se to desilo par puta kad su bili oni hladni dani,mislio sam da idem da reklamiram
Meni se isto desilo na Puntu starom, iako sam kupio originalnu pogodila se tanja od fabricke, i zimi je maglio iznutra. Nema tu pomoci, osim zamene.

Pogledajte prilog 1101451

Pogledajte prilog 1101453
promeni radiator grejanja pusta ti

Back