pajce 1205
Poznat
- Poruka
- 9.577
Prelepo! Pajce, nabaci nam ovde još neku sliku, ako ti nije teško![]()
nije mi tesko...samo reci kakve slike..iz galerije, je li....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prelepo! Pajce, nabaci nam ovde još neku sliku, ako ti nije teško![]()
Pajce ima li tamo Stanica i cime se bave?
Pitanje za pajceta
Sta je sa Radenka Stanica porodicom,je li ko nastavio da pise knige?Cula sa da je umro ima par godina.
Slucaj je hteo da sam ga licno poznavala,saradjivali smo dok je bio na poziciji direktoraPKB-imlek,dobro je pisao.Mislim da sam je davno procitala,ako me secane sluzi,podebela knjiga,podseti me.
Hjuli Pakard-Kompovi softveri i sva rabota kompjuterska,a cera je AJ pi dji prodakt menadzer pa su imali seminar.A sto se tice Mone pa to je zbog stranaca,sta da ti kazem kad uzivo za vreme svecane vecere svira harfa i tako to.Znas i sam -para vrti gde burgija nece-sve za profit.A ja cu kada krenem za Mokru Goru(mokrogorska sam snaha) da svratim u slivovicu.Trideset i jednu godinu samo prodjem pored nje i konacno je red da vidim i Sljivovicu.
кад веђ споменуМОНУ само да кажем да су овде у рејкјавику отворили добар салон.али цене су толико високе да се чак и исланђани чуде.али увијек има оваца за шишање.нашли у селу да израбљују народ за 300 евра а овде морају продавца да плате најмање 200000 круна а то је сад око 1500 евра.пошто је салон већи треба им неколико радника плус менаџер па сад ти види колико одвајају за плате њима.али они се уграде у разлику добро између србина из шљивовице и исланђана.али добро .боље ишта него ништа.морам још да кажем да сте ме баш зантересовали за тај крај па кад будем на годину долазио у србију настојаћу то и да обиђем.