kristian021
Početnik
- Poruka
- 2
Kao sto sam gore naveo,izgleda da je moju macu najverovatnije udario auto. Maca je stara 10 meseci i sinoc mi se pojavila ispred vrata lezeci na pragu,prvo nisam primetio nista neobicno,ali kada je pokusala da ustane primetio sam da ne moze da stane na zadnje sape. Odmah sam pozvao veterinara,i odveo je u ambulantu gde je dobila inekcije. Posto je bilo jedan sat posle ponoci veterinar nije mogao da uradi odmah snimak,pa sam je jutros odveo da se to odradi. Ispostavlja se da maca ima 2 preloma karlice sa desne strane i butnu kost koja je iskocila sa leve strane. E sad,veterinar mi je rekao da je tu potrebna operacija,mozda cak i dve,i da bi me sve to izaslo sa sve terapijama oko 300eura. S obzirom da je moj otac ostao bez posla a majka srcani bolesnik,iskreno ja taj novac nemam. Veterinar je rekao da ce karlica sama zarasti,ali da butna kost mora da se operise kako bi ponovo mogla da stane na tu nogu. Meni je jako zao,ona jadna sedi u transporteru,danas ceo dan nece da pije vode ni da jede,i samo mjauce. Zvao sam i drzavnu ambulantu da bih proverio cene,ali dobio sam odgovor da je hirurg na godisnjem odmoru naredne 2 nedelje a mislim da maca ne moze da ceka toliko. Morao sam da podelim ovo sa nekim,jednostavno to je moja maca i volim je,i tesko mi je da je gledam kako se pati... ja cu pokusati na sve nacine da skupim novac za tu operaciju,ali ako ne uspem,nzm sta da radim... ljudi koji imaju ljubimce znaju kako se osecam.