- Poruka
- 20.959
medved_bg:Pa ništa.
Ne dam ti da prepišeš i ne dam ti moj novi Gameboy sa Inspector Gadget kertridžom.
U-ta-ta!
![]()
Baš me briga imam novu devojku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
medved_bg:Pa ništa.
Ne dam ti da prepišeš i ne dam ti moj novi Gameboy sa Inspector Gadget kertridžom.
U-ta-ta!
![]()
sevilja:Meda je generalno pričala o ledenicama, a ti si na generalnu priču rekao ''pa šta''.
Pronašla sam se u tome...sad sam uvredjena.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neću. Ne družim se sa zauzetim momcima.Iron Lord:Ma nisam tebi rekao nego onoj tamo. Jel hoćeš da ti pokažem svoj gameboy?
Nemam ja devojku, a dodji da vidiš...sevilja:Neću. Ne družim se sa zauzetim momcima.
medved_bg:
I šta smo mi ustvari naučili u poslednjih 20 godina?
Recimo devojčice iako su postale žene još uvek se prave pametne i kvare igru i ogovaraju i ... da ne pričam...sevilja:Neke stvari se nikad ne menjaju.![]()
Da, primetila sam da neke devojčiće, pardon žene, kvare igru i tako to....da ne pričam dalje.Iron Lord:Recimo devojčice iako su postale žene još uvek se prave pametne i kvare igru i ogovaraju i ... da ne pričam...
sevilja:Da, primetila sam da neke devojčiće, pardon žene, kvare igru i tako to....da ne pričam dalje.![]()
Лаку ноћ. Да Бог да сањала Ричарда Гираsevilja:Odoh u krpe...aj' laku noć!
medved_bg:A dečaci i dalje misle da su veliki frajeri ako su prevrtljivi i nepouzdani, ako nas vuku za kike, gađaju ledenicama i ....da ne pričam...
Nemam 20 godina, nego sam pre 20 godina vas dečake sa praćkama i ledenicama gurala u blato da dobijete batine od mame. Samo mama može da vam doaka.![]()
А тек моторолу !!! Пала би на гузу ! :wink:Iron Lord:A da ipak prvo vidiš moj gameboy?