Moji svakodnevni problemi

iLoveLife

Početnik
Poruka
3
Eh ovako. Vec godinu ipo ja se borim sam sa sobom. Nije to nista veliko da ja ne mogu izaci sa drustvom ili otici putovati negdje mada mi zadaje poteskoce. Imao sam par panicnih napada tokom prosle godine ali najvise me muci zeludac. Osjecam hladne valove da mi prolaze kroz zeludac i poslje toga osjecam da mi je kamen u zeludcu. Vjerovatno od nervoze,stresa ili necega drugog. Poslje toga mi zna srce poceti jace lupati ,a i u zadnje vrijeme osjecam pulsiranje vena po sljepocnicama i ponekad predio uha, sto me jako iritira i brine. Ponekad razmisljam odakle smo mi svi i da li je ovo iluzija od toga mi dolaze mnoge druge misli koje i nisu toliko zabrinjavajuce. Znam da mi je sve ovo pocelo kada sam travu probao i strasno sam se prepao kada sam dim povukao panika me odma ufatila i trajala je otprilike 15 min. Prepao sam se za srce sto mi je toliko lupalo i narednih 10 sljedecih dana sam bio pod velikim strahom hoce li mi se to opet desiti. Od tada su mi se mnoge stvari pocele desavati kao sto su razne misli sta ako ovo, sta ako ono, i sta ce mi se desiti. Mami sam rekao za dosta tih stvari ali ona kaze da je to mozda "crna magija" ja jesam vjernik i vjerujem u te stvari ali u ovom slucaju mislim da nije to u pitanju nego neko psihicko oboljenje. Od malena treniram i imam jak borbeni duh. Zelim da dostignem neke ciljeve u zivotu ali me ovo koci. Zelim , hocu da se rijesim ovoga . Sta mi je raditi ?

Back