- Poruka
- 76.930
Meni svašta palo na pamet kad sam pročitala 'moje uzbuđenje'![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni svašta palo na pamet kad sam pročitala 'moje uzbuđenje'![]()
mene uz-budi jedna glumicaE to Sale![]()
Ako su oni akcioni, onda nemojmene uz-budi jedna glumica
flash (serija)Uh poznata mi je, gledala sam je negde .Koji ti je to SF ?
ona me uzbuđuje svaki dan, šta ću slab sam na njuI jeste . MPT će da nas banuje, naspamovasmo se zaa sve parei slažem se sa temom, ne volim da me uzbuđuju dok jedem ili sam u toaletu
![]()
koleg(inic)a pre nje potrošio/la toalet papir?ko te diro dok si kakila?![]()
e jesam se jutros baš onako , na semaforu ona mečka od ML , a unutra WOW cica, ja trokiram zbog nje , a onaj pikavac od kola počeo da trokira zbog Mercedesa![]()
pa se nešto matiz uzjigunio i hteo da se trka sa mečkom , a meni srce u petice
pa se nešto matiz uzjigunio i hteo da se trka sa mečkom , a meni srce u petice![]()
![]()
Ovo sve mi je sumljivo...Мени је на послу супер. Једино сам женско, имам свој WC, пазе како се понашају и шта причају преда мном, сама сам у канцеларији и нико ми не виси над главом...
Али ме свако јутро из такта избаце спори возачи. Син ми је рекао- Мама, тебе ће казнити за насилничку вожњуА брате, јесмо у НС али нисмо мртви
![]()
Moje uzbuđenje za dAnas..ma nemam pojma.
Па кад имам брковеOvo sve mi je sumljivo...
Slikaj se da vidim kako izgledaš.
Kako to da te niko ne smara i ne spopada i ne dosađuje ti?
To nije dobro.
To.Nije dobar,znAk.
stisniSve je to stvar kucnog vaspitanja.Kod mene na poslu puse u toaletu.Pa nemozes da ih isteras kad te potera jer nemaju kud sa cigarom.A nebaca im se tek zapalili
što je babi milo, to joj se i sniloMeni svašta palo na pamet kad sam pročitala 'moje uzbuđenje'![]()
Baba voli da sanjašto je babi milo, to joj se i snilo![]()
A valjda si se obrijala kad si se slikala za pasoš onomad, pošalji mu tu slikuПа кад имам бркове![]()