Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Драго ми је да је тако
...То ти не пише на лицу
.
Наравно Кисела па јесам ти слао линк ка фоткама на годишњи помен, има тај албум још на мом профилу
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Драго ми је да је тако
...То ти не пише на лицу
.
.....Почела сам да сумњам у тај народ, у који ти верујеш!
Да ли је тај народ подилканио, када може овако мирно да гледа шта му
ради ова власт и да јој слепо верује....
.
Драго ми је да је тако
...То ти не пише на лицу
.
mogli bi vas dvoje sledece godine zajedno na pomen![]()
Наравно Кисела па јесам ти слао линк ка фоткама на годишњи помен, има тај албум још на мом профилу
na zalost i ovde ima istine...
Kakve veze ima... Ne mora da piše nigde sem u srcu...![]()
Па водим и тебе
..ено га дрхти у ћошку,..вероватно не сме сам себи да призна
колико је грешан
.
U đul bašti...
Схватиће кад тад , ако буде довољно дуго жив како Паја рече
..и ти....и ти....види како си пожутео,
опасно је то када се човек ломи,...каје,
а неће јавно то да призна!
Ма схватио је то он колико данас, када су нам одобрили да путујемо
без виза,...а НИСУ одобрили да можемо и без новца да путујемо
.
Ма било би новца али ми имамо пред собом само једно опште урушавање система , сувише је све прљаво и дилетантски . сувише притисака политичких парија које су сада само пијавице које исцрпљују државу. Где год се окренеш нешто да радиш ту је фирма са нечијом зашитом , руше те на све стране ,ма један општи хаос .
...ту и јесте проблем,...имали би ми и тог новца да путујемо,
да није ЊИХ,..који су се затворили у свој зачарани круг, а народ држе
далеко од њих,...као дасу га хипнотисали
.
Класична прича много медија који не пишу ништа , лажни интелектуалци свуда на тв и то свих боја ,народ у паници како ће преживети,Искијава оно лудило узимања кредита ,а све полако замире
...кад мало боље размислим,...."Све ће то народ позлтити",..а ЊИМА
нека је Бог у помоћи!
.
Интернационалне бригаде су биле у Шпанији 30тих,а ово је била брутална глобална војна сила.Немам анационални став,јер ако сам написао Патриоти,да би био добар интренациналиста прво мораш да будеш националиста,али дух националног романтизма где је сопствени народ јуначки ,слободарски,културини и у сваком погледу нај ,замагљује вам поглед на стварност, проблем је што нико од Вас нежели да помогне мом народу да преболи:
1 да смо ми ИЗГУБИЛИ рат 1991-1999
2 да смо под протекторатом
3 да нетреба да се крвимо међусобно
А ко год жели да се бори па нек иде на трг ,седите певајте и штрајкујте глађу и примените било који вид личне борбе мирним путем, али немојте држати запаљиве говоре који ће мој народ увести у сукоб.
БРАЋО СРБИ ,МИР НЕМА АЛТЕРНАТИВУ
ЧУВАЈТЕ БРАТСТВО И ЈЕДИНСТВО КАО ЗЕНИЦУ ОКА СВОГА
Господине Калуђеровићу а у ком смо ми то сада рату,или за који се ми то рат спремамо па да будем дефетиста? Ако би Ви да ми кренемо у рат ,ја ћу се искрено и свим срцем борити против тога, а ако рат недај Боже дође ,ја ћу бранити мој народ јер ја "немам резервну домовину".Ако нисте приметили ја сам овде апсолутна мањина са својим ставом и нити хвалим владу нити је кудим ја сам само реалан,да мој народ нема снаге за рат и да би сада било какво насиље било погубно за мој народ,исто као што је био реалан Кнез Павле Карађорђевић.И да ли Ви видите разлику између дефетизма и пацифизма?Нема потрбе да се позивате на Википедије ,енциклопедије или било каква туђа писанија,ако желите да ми кажете да сам по Вашим критеријумима издајник свога рода реците то својим речима ,а то које издајник једнога дана ће судити време.
И верујте ми веома ћете се изненадити.Срби издајници и Срби патриоте је следећи стадијум ,после свих других баш то је оно што треба да буде нова Србска подела, и да се међу нама направи нови Белфаст,али ако Ви то невидите ја Вас немогу убедити нити ћу то покушавати. Против таквог начина борбе против мог народа једини одговор су мир и јединство.
зато још једном:
НН релативно си нова на форуму па ниси читала постове од пре .Бољитак ,по мени ,немогу донети политичари нити било каква влада ако у нама недође до промене ,до промене у начину размишљања свих нас.
Ајмо таксативно:
1.СССС
2.Принцип се мора поштовати увек а не навијачки (ако противници украду вц папир сви морају у затвор ,ако неко"наш"узме милионче ,два па *** морало се,ако Амери нападну Ирак они су гамад а ако Руси газе Грузију тада вичемо УРААА,Косово је срце Србије(слажем се)али Абхазија није у Грузији)
3.СССС
4.Правна држава за све(али за све)
5.СССС
6.Трезвено и рационално размишљати прво о себи а потом о другима.
7.СССС
8.Помирити се са самим собом па онда и са другима.
9.СССС
10.Престати да причамо како смо ми најпоштенији ,најлепши,најпаметнији,најспособнији итд а сви нас други варају ,краду,лажу јер ако ми то стално дозвољавамо онда ми испадамо јагањци од три године,а ја небих да блејим.
Пуно се овде прича о бољитку ,али ја идем улицама и виђам све више наркомана и девојчица које се продају за две допуне(да небуде забуне тог је било и пре 2000),читам новине и немогу више да гледам наслове типа"убио оца,мајку и дете",гледам тв и слушам о 150.000-200.000 абортуса годишње, са свим овим нема везе влада ,већ породица и кућно васпитање.Пропаганда коју нам сервирају медији је страшна,а друг кога су овде више пута цитирали (Бранко ти си највише писао о њему) са својом тв уништава сваки траг интелигенције код деце.Турбо ружичасто та деца виде свет.
И Бранко лепо је то што су твоја деца успела,али није лепо што мене пре два дана устопира човек од 57 година чија су деца најбољи ђаци гимназије али нема пара да их шаље на даље школовање ни у Нови Сад а камоли у Москву ,јер је предузеће где је радио пропало, и он нема посао,нема пара(да небуде забуне предузеће му је пропало још 199и неке) човек од 57 година живи од наднице А тајкуни? Тајкуни нису овде од 2000 ,корени су им ипак мало дубљи,неки су били при СПС а неки при ЈУЛ-у,и нешто се баш несећам да се онда у СПС чула нека бука против руководства, а било је разлога,било их је много.Али има и за то пословица
"У туђем оку види трун , а у свом балван не види!"
А што се тиче месних одбора ,ја сам их вероватно видео више него било ко од вас,низбочег другог већ због тога што имам пријатеље у многим.И на моју велику жалост сам схватио да смо ми партија у одумирању не због потеза руководства већ због година чланова.И пошто си сам рекао да имаш троје младих у кући ,да ли си некога од њих успео (у време док си веровао у СПС)да убедиш у своје идеје и да приђу партији?
БРАЋО ЉУДИ ,МИР НЕМА АЛТЕРНАТИВУ
ЧУВАЈТЕ БРАТСТВО И ЈЕДИНСТВО КАО ЗЕНИЦУ ОКА СВОГ
..и ти....и ти....види како си пожутео,
опасно је то када се човек ломи,...каје,
а неће јавно то да призна!![]()
Бранко све што пишеш о корупцији је ок,али једино се неслажем да је извор корупције у Србији само ДС ,они су само један део ,а корупцију у Србији генеришу СВЕ ПОЛИТИЧКЕ ПАРТИЈЕ,и проблем корупције иде много дубље у друштву и народу где људи већ дају паре "Баба Серама"по јавним вц-има да би дошли на ред.Ако корупцију ускоро не сведемо на минимум нећемо плаћати 30%,него ћемо радити само за њих.
СПС=СРС=ДС=ЛДП=СДС=спо=борба за позицију да се дели колач
Мало је необично писати о корупцији на начин како ти то радиш јер испада да је неби било да је СПС направио другу коалицију.Ја сам убеђен да и ти знаш да би корупције било ,али би било некако подношљивија.
Доказ да су сви корумпирани је ДСС у Београдским предузећима и уопште,СПС и СРС у Новом Саду .
И док год поједини лактароши невиде у бављењу политиком ништа друго до пуког уновчавања ми ћемо бити у проблему.
И надам се да ћемо се сложити да је у предизборима кампањама и народ корумпиран додуше лепим обећањима и слатким речима али ипак корумпуран.
Свеједно ја се слажем са тобом корупција је проблем свих проблема наше државе и мора се решити.