moje prvo skesualno iskustvo

filozofzauvek

Zainteresovan član
Poruka
112
Moj prvi seks sam imao jos kad sam bio u srednjoj skoli.Ona se zvala Sandra,bila je lepa veoma seksi vrela kao one ku*ve iz casopisa koje sam kao mali klinja listao.Bilo je to kod nje u kupatilu,rekla mi je da je veomaaa napaljenaa i da zeli jako da me jebee.Ja sam njoj rekao-neces ti mene nego cu ja tebe.Tad sam joj skinuo makicu sa natpisom one night stand.Ona me je pocela ljubiti grleci me svojim prelepim rukama. Ja sam skinuo svoje gace i otkrio pozamasan komad. Ona je brzo otkopcala svoj grudnjak i skinula svoje gacice.Brzo se spustila i pocela da ga ********.-Ohhh,da tooooooo-derao sam se od zadovoljstva.A onda ga je ugrizla, a tad ssam pobesnio.Postavio sam je na wc solju i poce je*ati veoma zestoko i vikao sam na nju.-Sad je bilooo,dosta sad ima da teeee razvalim jesi cula!Ona se samo smijala,a ja sam kipeo od besa i ljutine.Na kraju sam ga nabio do kraja pa je vrisnula zabivsi svoje nokte u moja ledja.Tad sam pobegao od nje jer se ispotavilo da je luda kao struja,slala mi je stalno poruke, skoro 2 godine.Jos imam oziljak od njenog ugriza na svom.Zato me sad Natalija pita odakle mi to,a ja ne znam kako da joj kazem to.Ako vi znate recite,jer ima da pobesni,a onda sam gotov.Ima da mr opet grize a bas se smirila.Ah da inace ona se vratila,video sam je u gradu ali sam pobeogao kad je povikala moje ime.Ako sretne Nataliju to nece dobro proci,jer su obe agresivne.

Back