MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -17

>> RADUJSJA SRBIJO , IZČILEĆEŠ <<

dacic-taci_520x320.jpg

Драган Бујошевић
Дачић у Приштини

"Има неке космичке правде у чињеници да је саучесницима за изазивања рата припало да буду и саучесници у закопавању ратних секира.

Реч је наравно о Ивици Дачићу и Хашиму Тачију.
"

http://www.politika.rs/rubrike/uvodnik/Dacic-u-Pristini-Dragan-Bujosevic.sr.html

Ma kakva kosmička pravda, srela su se dva politička kriminalca koja su učestvovala u kreiranju zla nad ljudima i duhovnim tekovinama čovečanstva. Da pravda dolazi s' neba , oni bi bili zbrisani iz ljudske vaseljene u biblijskom stilu sodome i gomore. Pošto pravda dolazi od sile neljudskosti, onda su oni mirotvorci međ zaraćenim ljudskim ništarijama. Ovo je svima jasno poodavno - samo se ćuti iz patriotskih kriminalnih razloga. Zato se može reći, da smo veće ništarije nego što se da pretpostaviti- naročito kad nas oni sa osmehom mire , a mi čekamo ishod tih pregovora. Snjima, mi smo sami sebe osudili na propast, zbog karakternih svojstava svakog poonasob. To je naša izborna volja !Više nije pitanje zašto mrzimo sebe same; pitanje je zašto mrzimo toliko sopstveno rođeno i nerođeno potomstvo ? Mi se samoistrbljujemo / izčiljujemo; život nas odstranjuje iz sebekao strano zarazno telo. Problem ova dva politička kriminalca nestaće za par decenija , našim biološkim nestankom !

skura58;bt221266:
Peviše lepo vaspitan da bih naposao šta mislim

...lepo uzmem ja to svoje vaspitanje: od predaka, preko roditelja, pa do brozovaca ; od škole do crkve ; od akademije do univerziteta ; od prijatelja i ljubavnica --- pa sve to bacim kao svaka naopaklja ( videh ne ide mi ; ma što meni ni po jada ; porod mi ne ide ; nemamo budućnost braca : dece u tolikoj vamiliji na jednu šaku, a ima za leb, mleko i još štošta )...potom uđem u biblioteke i zađem međ moje i tuđe neprijatelje..e tu saznadoh mnoge istine; uglavnom o mojim vaspitačima ... saznadoh i o sebi i neprijateljstvu koje gajim prema sebi - ponajviše kad ćutim ; strpljivo trpim ; ništački mudrujem i vrtim glavom kao stradija ... zato sad lajem .. lajaću i na zvezde samo smrt da zaustavim ... možda ću tako da zaslužim da me nerođeni zavole i počnu da se rađaju međ nama ...

Dakle, nije pitanje kosova , vojvodine , svih srba i njihove srpštine ; nije pitanje svetosavlja , pravoslavlja i bilokakvog slavlja i klanjanja ! Pitanje je :Čime zasližujemo da nas nerođena deca vole i rađaju se međ nama !?

...zaborav je oružje pred kim očovečenje gubi svoju svrsishodnost...zaborav je podjednako zlo kao i mračnjaštvo ; neznanje ili institucionalna zlobna glupost ...to je memorandum srpske akademije nauka ...samo pamćenje ima perspektivnost pa i budućnost ..zaborav je opijum u civilizacijskim vodama ...

..mi smo više puta uvedeni u zaborav ... značajno naše kljukanje opijumom i uvođenje u mračni zaborav bilo je sa vizantijskim velikim projektom pokrštavanja i prepismenjavanja slovenskih naroda...knjazovi naši pristali su za nešto dvorske etikecije da nam istisnu poreklo i korene iz sećanja ..druko značajno istiskivanje ovog takozvanog slavjanstva koje su nam ugradili vizantijsci izvršiše ugri sa karađorđevćima i novom pismenicom ... treće uradiše komunisti...i sad smo roblje rasčovečeno, koje je zaboravilo čak i sopstvenu prirodu i njeno poreklo .. celokupna naša elita, kako naučna tako i bilo koja religijska , ne može da da tačnu sliku čoveka sadašnjosti koji ima izvesnu ljudsku budućnost .. stoga bukvalizam nije od ikakve koristi ikome ikada bio ; ničemu ne služi , čak ni zaboravu ...
dragi prijatelju , srpština danas hrastove umetruje i prodaje za ogrev po istoj ceni kao vrbovinu ili topolovinu .. za bukovinu ida ne pričam ...drvna mafija kusturizacijom i dodikizacijom poodavno prešla je Drinu i seče li seče u bescenje.. sa kosovarima hrastovinu obaraju iz korena ... pogledaj malo bolje šta rade sa popovima za badnje veče hrastovini...isteruju paganskog slovenskog boga..jadna mlada bukovina, našmrkana i naduvana srpštinom, ali zaista ničim nije zaslužila još jednu grejnu sezonu kod nas !

Back