LysergicAcid
Poznat
- Poruka
- 9.151
ne brini dageru...ima vremena i mesta za jos neki: )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i na glavi i na bradi,i vide se ali nisu bolni i ruzni,samo oni koji se ne vide i to je jedan jedini i uzasno je dubok i nikada ne zarasta!
Eo...ja cu da kazem...ovako....imam na desnoj slepoocnici, 4-5 usivanja na glavi(ne vide se od kose),
na grudima tragove od slajfovanja guma(pokusali su da me ubiJu, presli kolima preko mene, ali sam ih izjeb'o, preziveh), od noza na desnoj podlaktici, oziljak na desnoj butini od operacije(istog tog gazenja), i malu rupicu u ispod donjeg dela usne(prosao donji ocnjak u nekom fajtu, bese davno)......mozda sam neki zaboravio.....no to je to otprilike.....
Ožiljci, za neke bolna tema, za neke ne...
Ja ih imam dosta po licu i telu, mada nisu takvi da štrče, nego su diskretni... osim jednog na stomaku od noža... Kao što rekoh, ne bi voleo da imam neki koji bi me izdeformisao, ali oni mali mogu da budu dosta simpatični jer dodaju dosta na individualnosti i izdvajaju od gomile porcelanskih lica. I volim da ih vidim na drugim ljudima...
Ja volim moje ožiljke, nosim ih sa ponosom i svaki priča neku svoju priču, a vi ,da li vi imate/volite vaše ožiljke?