Moje ožiljke nosim sa ponosom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam 1 na obrvi,kao klinka sam nosila naocare pa sam se jurila s drugaricom,oko nekog zida koji je bio otvoren s obe strane,ona mi bila taman do obrva,visinom,i ona s jedne ja s druge strane,zajurile se i zapucala mi se glavom o moju glavu :lol: ...tako da mi se staklo od naocara zabilo u obrvu.Al posto ih chupam jel,ne vidi se vise oziljak.

Drugi je na donjoj usni,tad sam imala 2,3 god,ujak se brijao u kupatilu,ja htela da vidim sta radi i okliznula se i rasekla usnu na plocice.Al taj se bas nikako ne vidi iako postoji.

Mislim da nemam vise...

Eo...ja cu da kazem...ovako....imam na desnoj slepoocnici(u obliku slova Y, usivanje), 4-5 usivanja na glavi(ne vide se od kose),
na grudima tragove od slajfovanja guma(pokusali su da me ubiJu, presli kolima preko mene, ali sam ih izjeb'o, preziveh:)), od noza na desnoj podlaktici, oziljak na desnoj butini od operacije(istog tog gazenja), i malu rupicu u ispod donjeg dela usne(prosao donji ocnjak u nekom fajtu, bese davno)......mozda sam neki zaboravio.....no to je to otprilike.....

Eo...ja cu da kazem...ovako....imam na desnoj slepoocnici, 4-5 usivanja na glavi(ne vide se od kose),
na grudima tragove od slajfovanja guma(pokusali su da me ubiJu, presli kolima preko mene, ali sam ih izjeb'o, preziveh:)), od noza na desnoj podlaktici, oziljak na desnoj butini od operacije(istog tog gazenja), i malu rupicu u ispod donjeg dela usne(prosao donji ocnjak u nekom fajtu, bese davno)......mozda sam neki zaboravio.....no to je to otprilike.....

dobro si nam ti ziv i zdrav

Imam jedan mali oziljak iznad gornje usne (od usne prema obrazu) ne primjti se mnogo samo kada se zagledas, zatim jedan na ruci od noza, malo manje interesantan, jos jedan na bradi tacnije ispod brade, poprilicno skriven, mislim da bi to bilo to kada su u pitanju oziljci.

Ožiljci, za neke bolna tema, za neke ne...

Ja ih imam dosta po licu i telu, mada nisu takvi da štrče, nego su diskretni... osim jednog na stomaku od noža... Kao što rekoh, ne bi voleo da imam neki koji bi me izdeformisao, ali oni mali mogu da budu dosta simpatični jer dodaju dosta na individualnosti i izdvajaju od gomile porcelanskih lica. I volim da ih vidim na drugim ljudima...

Ja volim moje ožiljke, nosim ih sa ponosom i svaki priča neku svoju priču, a vi ,da li vi imate/volite vaše ožiljke?

i ja volim moje oziljke:heart::mrgreen:

Imam jedan na desnom kolenu koji sam zaradila u nekoj vratolomiji u detnjistvu.
Iako nije ni malo lep i privlacan,svaki put kada ga pogledam nekako mi bude milo kada se setim svog detinjstva i te bezbriznosti koja me je okruzivala.
Imam jedan na temenu,ali on se ne racuna,zato sto nije vidljiv(samo ja znam da postoji)koji sam pokupila kada sam posekla glavu.
Imam jedan relativno 'mlad' na stomaku koji je posledica operacije,i najezim se samo kada pomislim na njega i sve te boleve i muke.
Jednu veliku ranu na srcu koju cu da vucem do groba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back