Моје органско Србијанство

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

~ АУТОРСКА ТЕМА ~

Моје органско Србијанство је по природи ствари antisrBsko. Јер, то данашње русифицирано "srBstvo" (читај: великосрпство) погубно je за Србију и Србијанце. Онако како је "дефинисано" политичко srBstvo, оно је директно супростављено интересима државе Србије и народа у Србији. То се показало и током историје.

Ево узмимо пример Сарајевског атентата и Првог светског рата. Босанац је убио престолонаследника који није био анти-Србијански настројен, напротив. А онда је током Првог светског рата извршен геноцид над становништвом Србије (казнене експедиције Аустроугарске у којима су као аустроугарски војници учествовали и многи прађедови данашњих прекодринских турбо-Срба, као и казнене експедиције Бугарске), и заједно са онима који су погинули у униформи као војници Краљевине Србије, то је укупно неких 40% становништва које је нестало у Првом светском рату.

1652527255245.png

После тога су узурпатор престола Александар Карађорђевић и Никола Пашић буквално укинули Србију због југословенства, и Србија васкрсава тек на Другом заседању АВНОЈ-а односно као федерална држава - република у СФРЈ.

1652527623718.png

Или да узмемо за пример "луде деведесете", које су историјски много ближе и негативне последице (анти)политике званичног Београда из те деценије Србија осећа и дан-данас. Да Слободан Милошевић није ратовао за кобајаги интересе Југословена који су на митинзима постали "велики Срби", Република Србија би у конфедерализованој Југославији већ 1995. године била у ЕУ, а Србија у ЕУ тј Србија на Западу, то је највиши интерес Србије, а не да будемо руска губернија.

1652528243523.png

Данас видимо да Аљбин Курти неће да дозволи Заједницу српских општина јер не жели "Републику Српску на Косову". А да Додиг није у Босни "таласао" и то само зарад личне популарности, Курти не би имао тај аргумент. Значи још једном је прекодринско "srBstvо" било супростављено интересима Срба у Србији.

Зато је добро што је председник СНС-а примио Кристијана Шмита у својству Високог представника за БиХ, премда га као таквог не признаје режим у мањем босанско-херцеговачком ентитету, као ни Кремљ. И зато је добро што је Србија у Уједињеним нацијама гласала за избацивање РФ из Савеза за људска права УН. Србија је тиме прекодринском "srBstvu" јасно ставила до знања да је њено опредељење Запад, а не Исток, и да званични Београд више неће да иде против интереса органске Србије зарад измишљених интереса политичког "srBstvа".

Jos ti sotime. Coece znam da je subota, ali pocisti nesto, oribaj wc skoljku.
Sad ai Srbijanac. Ok, vazi. 🤣🤣🤣

Ako si vec dobar u laganju, trebao bi to nekako unovciti, ne besplatno. Ako si dobar u necemu, naplati. 😀 NATO masinerija trazi takve. Posalji CV.
Mudimire, tvoji ljubimci su napustili Kijev i to podvijenog pacovskog repa. :P
A sledece mesto koje ce cigantija od Baltika do Japana izgubiti bice Herson. ;)

~ АУТОРСКА ТЕМА ~

Моје органско Србијанство је по природи ствари antisrBsko. Јер, то данашње русифицирано "srBstvo" (читај: великосрпство) погубно je за Србију и Србијанце. Онако како је "дефинисано" политичко srBstvo, оно је директно супростављено интересима државе Србије и народа у Србији. То се показало и током историје.

Ево узмимо пример Сарајевског атентата и Првог светског рата. Босанац је убио престолонаследника који није био анти-Србијански настројен, напротив. А онда је током Првог светског рата извршен геноцид над становништвом Србије (казнене експедиције Аустроугарске у којима су као аустроугарски војници учествовали и многи прађедови данашњих прекодринских турбо-Срба, као и казнене експедиције Бугарске), и заједно са онима који су погинули у униформи као војници Краљевине Србије, то је укупно неких 40% становништва које је нестало у Првом светском рату.

Pogledajte prilog 1153522

После тога су узурпатор престола Александар Карађорђевић и Никола Пашић буквално укинули Србију због југословенства, и Србија васкрсава тек на Другом заседању АВНОЈ-а односно као федерална држава - република у СФРЈ.

Pogledajte prilog 1153527

Или да узмемо за пример "луде деведесете", које су историјски много ближе и негативне последице (анти)политике званичног Београда из те деценије Србија осећа и дан-данас. Да Слободан Милошевић није ратовао за кобајаги интересе Југословена који су на митинзима постали "велики Срби", Република Србија би у конфедерализованој Југославији већ 1995. године била у ЕУ, а Србија у ЕУ тј Србија на Западу, то је највиши интерес Србије, а не да будемо руска губернија.

Pogledajte prilog 1153528

Данас видимо да Аљбин Курти неће да дозволи Заједницу српских општина јер не жели "Републику Српску на Косову". А да Додиг није у Босни "таласао" и то само зарад личне популарности, Курти не би имао тај аргумент. Значи још једном је прекодринско "srBstvо" било супростављено интересима Срба у Србији.

Зато је добро што је председник СНС-а примио Кристијана Шмита у својству Високог представника за БиХ, премда га као таквог не признаје режим у мањем босанско-херцеговачком ентитету, као ни Кремљ. И зато је добро што је Србија у Уједињеним нацијама гласала за избацивање РФ из Савеза за људска права УН. Србија је тиме прекодринском "srBstvu" јасно ставила до знања да је њено опредељење Запад, а не Исток, и да званични Београд више неће да иде против интереса органске Србије зарад измишљених интереса политичког "srBstvа".

Mit je da je Franc Ferdinand bio pravi mirotvorac čija je smrt odvela KuK u propast.

Ne, ''macane'', to je cinjenica koja moze da smeta ili ne, ali je REALNA.
A kome smeta, moze samo da se samospali iz protesta za svog bacusku klutina. :P
Ma ne idem na tu temu, premorbidna mi je.
Jesam vise na strani Ukrajinaca, ali meni su ta dva naroda po barbarstvu slicna.
I Rusima i Ukrajincima neka je daleko lepa kuca.
Pronaci kompromisno rjesenje da se onaj kratkonogi psiho-jazavac iz Moskve sto prije smiri, ili bi moglo sve poci u kur*ac.

Slažem se, ali ipak su Ukrajinci korisni kao živi štit koji slabi te zaustavlja arhineprijatelja Civilizacije - klutina i rašizam.
Da se mene pita, mogli bi u EU, ali u NATO nikada, u tom segmentu bi Rusiji izasao u susret.
Ispada da je razdoblje hladnog rata bilo daleko sigurnije od danasnjih vremena.
Od Rusa se treba debelo distancirati, ali ne treba ih ponizavati.

Da se mene pita, mogli bi u EU, ali u NATO nikada, u tom segmentu bi Rusiji izasao u susret.
Ispada da je razdoblje hladnog rata bilo daleko sigurnije od danasnjih vremena.
Od Rusa se treba debelo distancirati, ali ne treba ih ponizavati.
Najveće pretnje Civilizaciji:

1. rašizam, dugin, klutin i nuklearno powerslavlje
2. islamizam, talibani, ISIS...
3. wuhanski logor i "asian values"

Najveće pretnje Civilizaciji:

1. rašizam, dugin, klutin i nuklearno powerslavlje
2. islamizam, talibani, ISIS...
3. wuhanski logor i "asian values"
Meni naravno Zidovi, pa Saudijci i njihovi sateliti.
Zuti, kratkonogi, kineski jazavci su isto isto zlikovci.
Rusi ne toliko, ali treba biti na oprezu od njih.
Crnce isto ne volim, crvenokosce jos manje.
Nacelno trpim samo bijele, nesunitske narode, iako i medju Europljanima ima onih koje ne podnosim.
Generalno sam protiv dobrog dijela svijeta, lakse bi mi bilo nabrojati one koje trpim.

Jos ti sotime. Coece znam da je subota, ali pocisti nesto, oribaj wc skoljku.
Sad ai Srbijanac. Ok, vazi. 🤣🤣🤣

Ako si vec dobar u laganju, trebao bi to nekako unovciti, ne besplatno. Ako si dobar u necemu, naplati. 😀 NATO masinerija trazi takve. Posalji CV.
Па ја и јесам за то да Србија уђе у НАТО. А пример агресије на Украјину која je желела да буде војно неутрална ми даје за право ... То што је СФРЈ са Титом била несврстана земља, то не може да буде модел за Србију.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back