moje novo ja

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
koliko nesrecnih ljudskih sudbina zaglavljenih u zivotu, kojima neke sitne ili malo manje sitne promene uz pomoc plasticnog hirurga ili rekonstruktivnog stomatologa preokrenu zivot potpuno

do juce slomljene pod teretom zivota, savijene i zrtvovane od strane clanova svojih porodica, za kratko vreme zablistaju i dobiju vetar u ledja
do juce tretirane kao kuvarice, pralje, spremacice odjednom zablistaju u ocima svojih muzeva

sta je to sto promeni muzeve, pa prestanu da cuvaju i paze svoje zene iako je ostalo ljubavi

vreme? navika? manjak novca? zivot?

da li su zene krive sto sebe podmetnu kao zrtvu ili je krivac onaj ko ih nije sacuvao, pa im je potrebna lekarska rekonstukcija da bi mogle da nastave zivot dalje

nisam ja zajedljiva
astrologija je na drugoj temi
ovde pisi na zadatu
U vezi teme,mislim da zene mogu da se podele na one koje sebe namerno pretvore u zrtvicu i velikomucenicu,i na one koje su jednostavno satrvene nekom mukom zivotnom pa im nije ni do cega.Ove prve ne podnosim,narocito kada cujem da lepota kosta.Cetka sampon i maskara nisu stvarno toliko skupe.Osmeh je besplatan.A ove druge zene zalim i empatisem.

- - - - - - - - - -

Usluga pruzena,vratimo se temi

koliko nesrecnih ljudskih sudbina zaglavljenih u zivotu, kojima neke sitne ili malo manje sitne promene uz pomoc plasticnog hirurga ili rekonstruktivnog stomatologa preokrenu zivot potpuno

do juce slomljene pod teretom zivota, savijene i zrtvovane od strane clanova svojih porodica, za kratko vreme zablistaju i dobiju vetar u ledja
do juce tretirane kao kuvarice, pralje, spremacice odjednom zablistaju u ocima svojih muzeva

sta je to sto promeni muzeve, pa prestanu da cuvaju i paze svoje zene iako je ostalo ljubavi

da li su zene krive sto sebe podmetnu kao zrtvu ili je krivac onaj ko ih nije sacuvao, pa im je potrebna lekarska rekonstukcija da bi mogle da nastave zivot dalje

Kakva zrtva dive? Dok zena bude drzala do sebe nikad nece biti zrtva

Poslednja izmena:

do juce slomljene pod teretom zivota, savijene i zrtvovane od strane clanova svojih porodica,
za kratko vreme zablistaju i dobiju vetar u ledja

Da li je tema sve šta može da se slomi ženama tokom života, ili je strogo ograničeno na oblast plastične hirurgije i stomatologije?

- - - - - - - - - -

Da li da se razgovara o slučajevima kada je i muž isto toliko ili još više slomljen, ili možda o onima gde je on dobro očuvan za razliku od svoje žene?

- - - - - - - - - -

Zašto nisu tema i slomljeni muškarci pored dobro očuvanih žena?

Poslednja izmena:
Da li je tema sve šta može da se slomi ženama tokom života, ili je strogo ograničeno na oblast plastične hirurgije i stomatologije?

- - - - - - - - - -

Da li da se razgovara o slučajevima kada je i muž isto toliko ili još više slomljen, ili možda o onima gde je on dobro očuvan za razliku od svoje žene?

- - - - - - - - - -

Zašto nisu tema i slomljeni muškarci pored dobro očuvanih žena?

o slomljenim muskarcima cemo na drugoj temi..moramo malo da ih opustimo prvo..evo bas su stidljivo do malopre dvojica idealnih za tu temu ovde pisali svoje mudrosti..znaci, o njima neki drugi put
mozes da pises i o onima koji su sa svojim zenama podjednak teret nosili, ali je ovde tema o ocuvanim muskarcima i propalim zenama
mozes da pises o svemu sto se kod zena pokvari, meni je emisija gde im uglavnom oprave spoljasnjost, a onda im se automatski popravi i stav u glavi bila inspiracija

ne treba mi od zene kucni ljubimac o kom cu voditi racuna,muka mi je od izgovora i prebacivanja krivice,na moj racun moze samo pare ne i tudja sranja

Back