Moje male uspomene

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Dok sam radio u Bosni, vec sam bio ozenjen, ali nisam ziveoi sa zenom, ona je zivela u Vojvodini....

U preduzecu gde sam radio sam se spandkao sa jednom divnom sekretaricom koja je bila udata.

Na zalost, nije mogla sa muzem da ima dece, pa sam tu ucinio do bro delo....

Ond a mi je jed nog dana zena javila da dolazi....

Morao sam da donesem tesku odluku: kome cu se privoleti carstvu?

Nocima nisam spavao ne znajuci sta da radim....

Ipak sam resio da ostanem sa zenom...Stisnuo sam srce i rekao to svalerki....Bila je zbunjena i utucena nekoliko dana....

Ipak na kraju je prihvatila neminovnost moje odluke...

I danas ima uspomenu od mene: vec je ispomena presla tridesetu!

Kad te uvati inspiracija da se prosseres, a ti uvati papir i pravac wc
Nemoj ovde

Draga, moj zivot je ceo bio - muzika....

Oisao sam od kuce nakon gimnazije, imao sam para, bio bez njih, putovao Evropom i Bliskim Istokom....

I imao puno prijateljica i priajtelja....

Onda sam se vratio, zapsolio jed no vreme u Bosni, pa u somboru, pa u Srbobranu....

Ali ne nije drzalo mest o...

Ozenio sam ase u u braku napravio dvoje dece, koji sada odavno imaju vec svoju decu...

Uz put sam i mao desetine ljubavnica, priajateljca, qurvi ....Jer sam uvek i mnao para.

Onda sam pred rat stigao u Juznu Ameriku....Prvo u karakas, a sadea sam se skrasio na obali Kariba....

ja nemam z asto da lazem: vecina ljudi ni u tri zivota ne bi prezivela ono sto sam ja u samo jedn om....;)

Dok sam radio u Bosni, vec sam bio ozenjen, ali nisam ziveoi sa zenom, ona je zivela u Vojvodini....

U preduzecu gde sam radio sam se spandkao sa jednom divnom sekretaricom koja je bila udata.

Na zalost, nije mogla sa muzem da ima dece, pa sam tu ucinio do bro delo....

Ond a mi je jed nog dana zena javila da dolazi....

Morao sam da donesem tesku odluku: kome cu se privoleti carstvu?

Nocima nisam spavao ne znajuci sta da radim....

Ipak sam resio da ostanem sa zenom...Stisnuo sam srce i rekao to svalerki....Bila je zbunjena i utucena nekoliko dana....

Ipak na kraju je prihvatila neminovnost moje odluke...

I danas ima uspomenu od mene: vec je ispomena presla tridesetu!

Kakva je to mala uspomena koja je prešla tridesetu:lol:
ebo si patuljka? :think:

Ја се искрено надам дете онога коме је оно само мала успомена некоме од њега, нема баш ништа од успомена на тог даваоца сперме.

ебига дешава се, ниси једини, мислим да овога има много..

Ја знам за једну причу иде овако а слична је твојој. Отац је из Румуније...
Лик са 18 година спава са цуром једном, после пар месеци цура му дође и каже да има дете. Он избезекнут рече: "Ма лажеш", риба се буквално наљути окрене и оде, уда се за другог и роди дете. После 15-20 година мушкарац се прикраде детету негде на улици и види исти он! Није сину ништа рекао. Мени је причао потом.. једноставно није био ни у лудилу спреман са 18 година да буде отац. Типа био је за пушење цигара и пиво, бициклови мотори... И на крају није ни рекао детету, јер би утерао к. оном што га је одгајио.

Poslednja izmena:
Ја знам за једну причу иде овако а слична је твојој.
Лик са 18 година спава са цуром једном, после пар месеци цура му дође и каже да има дете. Он избезекнут рече: "Ма лажеш", риба се буквално наљути окрене и оде, уда се за другог и роди дете. После 15-20 година мушкарац се прикраде детету негде на улици и види исти он! Није сину ништа рекао. Мени је причао потом.. једноставно није био ни у лудилу спреман са 18 година да буде отац. Типа био је за пушење цигара и пиво, бициклови мотори... И на крају није ни рекао детету, јер би утерао к. оном што га је одгајио.
Још неких ситуација сам био сведок..

Тако да ниси једини, мислим да овога има много..

Има и мушкараца који свесно прихвате трудну жену и то дете прихвате као своје. Али то је посебан, витешки, редак тип људи.
Више је оних који збришу и од рођеног.
Свега има...
Али онај ко се понаша као да нема дете или га крије заиста није вредан да се о њему пише и прича.

Oisao sam od kuce nakon gimnazije, imao sam para, bio bez njih, putovao Evropom i Bliskim Istokom....

Onda sam se vratio, zapsolio jed no vreme u Bosni, pa u somboru, pa u Srbobranu....

Ozenio sam ase u u braku napravio dvoje dece, koji sada odavno imaju vec svoju decu...

Uz put sam i mao desetine ljubavnica, priajateljca, qurvi ....Jer sam uvek i mnao para.

Onda sam pred rat stigao u Juznu Ameriku....Prvo u karakas, a sadea sam se skrasio na obali Kariba....

ja nemam z asto da lazem: vecina ljudi ni u tri zivota ne bi prezivela ono sto sam ja u samo jedn om....;)

Dobro, sad ozbiljno, lepo je sve to. Vidi se da si vodio uzbudljiv život a i dalje je tako, izgleda, makar zbog činjenice da živiš na tako egzotičnoj destinaciji toliko daleko od svoje države. Tako da, ne sumnjam da si prošao kroz puno toga, dobrog i lošeg. Ja nemam problem da priznam da pojedinim ljudima zavidim na tom nekom tempu života i energiji sa kojom kroz život idu. Naravno, zavidim u nekom pozitivnom smislu, ne zlobno pakosnom.
E samo to sa tom vanbračnom i nepriznatom decom mi je skroz bezveze. Kapiram da toga ima poprilično ali meni je to stvarno nenormalno.

Sigurna sam da je prica zene koja je volela I ostala trudna kad je odjebao muskarac kome je verovala, pa je sama zrtvujuci sve podizala dete I napravila od njega coveka vrednog postovanja sigurno sto puta zanimljivija I vrednija slusanja od ovog tvog proseravanja
Kad covek ima bogat prozivljen zivot, nema potrebe da se sa tim hvali
On je sa prozivljenim stekao mir
Ti nisi taj

:klap:

Sigurna sam da je prica zene koja je volela I ostala trudna kad je odjebao muskarac kome je verovala, pa je sama zrtvujuci sve podizala dete I napravila od njega coveka vrednog postovanja sigurno sto puta zanimljivija I vrednija slusanja od ovog tvog proseravanja
Ti nisi taj

Ti nisi taj

Srecan sam kada pomislimn da ste vi svi nasli u zivotu svoj mir, pa sada sedite u kuci, prebirate po uspomenama i uzivate u njemu....:aha2:

Ti nisi taj

Обично та деца касније буду дивни родитељи. И ни не треба да их буде брига за тамо неког ко их се прекасно сети. А сети се...

Back