moje male fantazije

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fantazije su fantazije i treba to i da ostanu, neispunjena želja...inače da, plašim se da su moje fantazije perverzne
i plašim se da bi me neko manje voleo kad bi ih naglas rekla i mislim da bi pokvarila neki lep trenutak
a možda i sve naredne lepe trenutke koji bi možda usledili jer ne bi bilo ničeg što me misaono inspiriše...:mrgreen:

i love to hear :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nisu sexualne fantazije za :rumenka: osobe :) Ja bi svaku moju fantaziju mogao javno da kazem bez imalo :rumenka: :)

- - - - - - - - - -

Te fantazije nisu uopste tvoje,vec necije tuđe.Ali posto danas imamo veliku mogucnost realizacije istih cini nam se da su bolje ljepse i svjetlije.A nisu.I prije su ih ljudi imali.ali nisu imali svijest da treba da ih pokazu nekome.Dok god ne prelazis u perverziju mozes da budes mastovit.U suprotnom ne......Usamljenost stvara fantaziju.......Samo takvu......

Da kao sto zedj u pustinji stvara fatamorgane :lol: Ja svoje reaalizujem makar virtuelno :lol: ne umem da ih cuvam samo za sebe :mrgreen:

...hmm, nije reč o bilo kojim fantazijama, već o onim seksualnim, da bi tema bila u skladu sa ovim pdf-om, onim koje odvode vaše biće da zatreperi, onim o kojima je užasno neprijatno pitati nekoga, onim na koje još neprijatnije odgovoriti... zapravo, o njima nikada ne treba razgovarati, čak ni sa samim sobom, treba ih arhivirati u tabu teme i tamo zaključati zauvek...
...ali...
...forumaši su posebna sorta ljudi, ne mogi izdržati a da ne beknu bar nešto... tako da sam siguran da će tema ipak dobiti neki smisao...:lol:

...pitanja:
1. da li je tačno da su muške fantazije prostije i da su ženske daleko složenije?
2. da li su uvek iste, ustaljene i šablonske... ili taj film u glavi uvek režirate iznova?
3. da li od partnera zatražite realizaciju neke sitnije fantazije? jer pretapanje u stvarnost onih pravih će izgubiti na smislu i značaju... može biti veoma frustrirajuće gubljenje sopstvenih fantazija.
4. da li vas uopšte zanima šta je onom drugom u glavi?
5. da li ste spremni, tj. imate li volje i želje za ispunjenje tudjih fantazija?
6. da li bi priznali partneru da on uopšte nije u njima?
7. da li se plašite da su vaše fantazije devijantne i perverzne?
8. da li ste nekog uplašili, prepali sa svojim najtajnijim mislima?
9. šta mislite koje su najčešće fantazije kod muškarca a koje kod žena?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10. zaboravite da sam išta pitao i nonšalantno predjite na drugu temu...:lol:

ja iam religiozne fantastije, ja naime kanciliram andjeocice...
JK je Diva

...pa eto, taj neko nije dokon... svi ostali jesmo...:lol:

...ne vidim prepreku da trubimo o fantazijama...:p

Ne vidim ni, ja al ce poremecene osobe filozofirati ne bi li ostavili drugaciji utisak, sto sam reko vec na pocetku teme, al obrisase, jer brane bas poremecene, ne bi li drugi nasele na to.

- - - - - - - - - -

A doci ce vreme ostavicu i link ako treba

Back